Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Update: Met vertrouwen naar de toekomst

Beste Tesqua sporter,

We hebben vanavond een persconferentie gezien met twee kanten. We zijn blij voor iedereen die goed nieuws heeft gekregen, en zijn zeer teleurgesteld over de nieuwe maatregelen voor ons als club.

Sport, en sporter zijn, gaat ook over omgaan met tegenslagen. Want een winnaar zijn is makkelijk als je wint, maar de echte winnaars staan er ook als het even tegen zit. Zij passen zich aan aan veranderende situaties en kijken met vertrouwen naar de toekomst. We staan samen sterk en als familiebedrijf hebben we met onze medewerkers vertrouwen in de toekomst.

Onze expertise zit in het begeleiden van mensen. We hebben samen met jou gewerkt aan het verbeteren van jouw uithoudingsvermogen, jouw kracht, jouw lenigheid en jouw flexibiliteit, net als dat wij dit uithoudingsvermogen, deze kracht en deze lenigheid de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. We hebben deze expertise in huis en gaan dit gebruiken en inzetten. We zijn positief en kijken nu al uit naar 1 september.

We gaan komende dagen beslissingen nemen over de komende maanden en hoe we jullie kunnen blijven begeleiden en laten sporten. We vragen voor nu jouw geduld en flexibiliteit! We komen zo snel mogelijk met een nieuwe update.

Maarten & Marieke

Marieke Stuivenberg

Marieke Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Wij begeleiden je graag op afstand

Dat je niet bij Tesqua kan trainen, wil niet zeggen dat je geen gebruik kan maken van onze expertise. Je kunt je daarom nu aanmelden voor online coaching.