Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Update: Tesqua regeling vanaf 1 juni

We leven in een bijzondere tijd. Vanaf 15 maart hebben we onze deuren moeten sluiten. Wat hebben we jullie gemist. Jullie enthousiasme, jullie energie, jullie gezelligheid en jullie sportiviteit. Maar wat zijn we blij om inmiddels al velen van jullie weer gezien te hebben in het zwembad, op de tennisbaan, tijdens één van de outdoor activiteiten of op de kidsclub! De afgelopen periode heeft ons ook nieuwe kansen en initiatieven opgeleverd.

Zo zijn we gestart met Tesqua TV. Dagelijks werden er nieuwe lessen online gezet zodat jullie in beweging konden en nog steeds kunnen blijven. Op deze manier blijven we met elkaar in contact. Nog steeds worden er nieuwe lessen online gezet. Je kunt Tesqua TV volgen via deze link.

Een paar weken later volgde Tesqua Online Coaching. Op afstand begeleiding van een Tesqua instructeur, zo kunnen we blijven werken aan jouw sportieve doelstellingen. Dit doen we via de Tesqua app. Tijdens een telefonisch overleg bespreken we jouw wensen en daarna houden we via de Tesqua app contact. In de app zetten we jouw trainingen klaar en blijven we je motiveren. We vinden het geweldig om op deze manier in contact te blijven. Wil je ook online coaching? Klik dan hier.

Op 6 mei hoorden we dat sportscholen voor een langere periode gesloten moeten blijven. Op de persconferentie van 19 mei werd aangegeven dat dit heroverwogen wordt. We zijn hierdoor optimistisch maar we moeten wachten op een reactie vanuit de overheid. Gelukkig is Tesqua meer dan alleen een sportschool en zijn wij verrassend veelzijdig. Dit betekent voor Tesqua dat er een heel aantal faciliteiten wel geopend zijn. Zo kan er buiten getennist worden, worden er buiten al meer dan 50 lessen gegeven, kunnen de kids komen spelen op de kidsclub en kan er gezwommen worden. Inmiddels is er ook een tent geplaatst en kunnen we ons aanbod nog verder uitbreiden. Er mag steeds meer, regelingen worden versoepeld en zo kunnen wij ook opschalen. Dit alles doen we met 1,5 meter afstand op een veilige en verantwoorde manier.

Natuurlijk heeft dit ook financiële gevolgen voor Tesqua. De maand april wordt vergoed middels een tegoedbon die je ontvangt in september en de maand mei wordt niet geïncasseerd. Toch zijn er al veel leden die in de maand mei gebruik maken van onze faciliteiten. Wij hebben aangegeven dat dit niet betaald hoeft te worden. Echter hebben een groot aantal leden aangegeven dat ze toch graag (een deel van) de contributie willen voldoen. Wij waarderen dit natuurlijk enorm. Als je dit wilt doen, dan kan dat door ofwel te pinnen bij de receptie ofwel door middels deze link een bijdrage over te maken naar Tesqua. Wil je hierbij in de omschrijving je naam, clubnummer en betaling mei noteren? Alvast heel veel dank hiervoor!

Zoals je je kunt voorstellen is Tesqua een groot bedrijf met veel vaste kosten. Graag willen wij en onze medewerkers de komende weken, maanden en jaren voor jou klaar staan. Om dit te kunnen garanderen, zijn wij genoodzaakt per 1 juni abonnementsgelden te incasseren. Wij incasseren op 1 of 15 juni jouw volledige maandbedrag maar dit kan je zelf aanpassen. Hieronder lees je hoe we dat doen.

Optie 1 – volledige incasso & een maand gratis Biocircuit

Als je momenteel van een of meerdere faciliteiten gebruik maakt en/of Tesqua een warm hart toedraagt dan incasseert Tesqua jouw volledige contributie. Natuurlijk zijn wij heel blij als jij voor deze optie kiest. Om jou daarvoor te bedanken ontvang jij van Tesqua een maand gratis gebruik van het Biocircuit als Tesqua weer volledig geopend is. Je kunt je hier nu alvast voor aanmelden via deze link. Wij zorgen dat jouw maandbedrag volledig wordt geincasseerd. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Optie 2 – incasso 50%

Het is mogelijk dat jouw favoriete activiteiten nog niet tot de mogelijkheden behoren en daarom willen we je de volgende optie aanbieden. Je kunt ervoor kiezen om jouw maandbedrag te halveren. Wij incasseren dan de helft van jouw abonnementsgelden. De incasso voor de maand juni is inmiddels geactiveerd. Als je gebruik wilt maken van deze regeling voor de maand juli, dan dien je dit uiterlijk 25 juni 2020 aan te geven. Je kunt dit doen door op deze link te klikken en het formulier in te vullen.

Je kunt (zolang we niet volledig open mogen) per maand kiezen voor optie 1 of voor optie 2. Je moet dit voor de 25ste van de betreffende maand aangeven.

Indien je jouw abonnement vooruit hebt betaald, dan zorgen wij dat dit verrekend wordt op de volgende factuur / betaling. Je dient dan alsnog het formulier in te vullen waarin je aangeeft van de 50% regeling gebruik te willen maken. Bij opmerkingen kan je dan aangeven dat je vooruit hebt betaald.

Wanneer Tesqua haar deuren mag openen, zullen we voor iedereen de volledige abonnementsgelden incasseren. Dit gebeurt naar rato van de betreffende maand.

Als je vragen hebt over bovenstaande regeling dan kan je deze mailen naar info@tesqua.nl Wij doen onze uiterste best om zo snel mogelijk een reactie te sturen.

Bij Tesqua zijn we klaar voor de opening. Toestellen staan op 1,5 meter afstand, er zijn spatschermen geplaatst, er is genoeg desinfectie middel en onze medewerkers kennen de richtlijnen. Het zal vast een bijzondere start zijn en je moet van te voren reserveren om te komen sporten. Als we rekening houden met elkaar dan kunnen we weer heel veel mensen verwelkomen bij Tesqua.

Dank voor jullie vertrouwen in Tesqua. Dit heeft ons geholpen in deze bijzondere periode. We kijken er naar uit om iedereen weer te zien en Tesqua weer te laten bewegen! Tot snel!

Een sportieve groet,

Maarten Stuivenberg & Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin