Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Vanaf 16 februari – outdoor trainen bij Tesqua!

Outdoor trainen bij Tesqua

Vanaf dinsdag 16 februari kun jij komen trainen bij Tesqua. We hebben de tent een gezellige uitstraling gegeven en we zorgen dat je altijd 1,5 meter afstand houdt tot de andere mensen in de tent.

We hebben de tent in zones ingedeeld. Een zone bestaat uit een groot gemarkeerd vierkant. Dit is jouw ruimte waarin jij kunt trainen. Er liggen materialen voor je klaar en er staat een spinningfiets. Je kunt dus jouw eigen training doen of een on-demand les meedoen via je eigen telefoon of tablet. Ook zorgen wij dat er verschillende schema’s voor je klaarliggen zodat je daar uit kunt kiezen als je niet precies weet wat je wilt. Er is altijd een instructeur aanwezig die je kan helpen met trainen en die je vragen kan beantwoorden.

Je kunt sporten in de tent via de achterzijde van Tesqua. Je rijdt de parkeerplaats helemaal over, rechts de hoek om en wij zorgen dat het hek open staat. Je mag geen gebruik maken van de faciliteiten in Tesqua.

We hebben de volgende spelregels:

  • Je mag alleen gebruik maken van de materialen die klaar liggen
  • Na gebruik maak je jouw gebruikte materialen schoon
  • Je sport individueel en komt niet in de zone van een andere sporter
  • Je houdt altijd 1,5 meter afstand
  • Je volgt altijd de aanwijzingen van een instructeur op
  • Je mag niet eerder dan 5 minuten voor jouw gereserveerde tijd bij Tesqua aanwezig zijn
  • Toegang tot Tesqua via het hek aan de achterzijde
  • Na de training en schoonmaak dien je Tesqua meteen te verlaten
  • Je komt niet sporten als je verkouden bent en/of andere covid gerelateerde klachten hebt

 

Begeleiding voor het sporten

Wil je graag starten met sporten in de tent maar weet je niet precies welke oefeningen geschikt voor je zijn of wat je kan doen? Dan begeleiden onze instructeurs jou heel graag. Het is voor iedereen mogelijk om een passende training te maken, voor jong en oud en voor beginnende sporter tot gevorderde sporter. Tijdens de afspraak in de tent bespreek je samen met jouw instructeur jouw wensen en mogelijkheden. Je gaat trainen onder begeleiding en de instructeur legt jou de oefeningen uit. Als je dat zou willen, kan de instructeur deze oefeningen in de Tesqua-app zetten zodat je die keer erna via de app jouw training kunt volgen. Heb je de Tesqua app nog niet? Geen probleem, dat regelen we tijdens jouw afspraak. Wij helpen je graag!

Klik hier om begeleid sporten aan te vragen.

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Begeleiding tijdens het sporten

Wil jij graag samen met een van onze trainers opstarten? Dat kan! Begeleid sporten biedt jou de mogelijkheid om samen met een trainer te kijken naar jouw huidige trainingsschema en deze aan te passen op de huidige omstandigheden. Dat is niet alleen verrassend gezellig, maar ook veilig en verantwoord. Samen blijven we in beweging.