Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Update: Verantwoord sporten bij Tesqua

We hebben woensdag 6 mei gehoord dat de sportscholen pas open mogen vanaf 1 september. Natuurlijk waren we teleurgesteld maar gelukkig is Tesqua meer dan alleen een sportschool. Onze focus hebben we gelegd op wat mag wel.

De overheid heeft goedkeuring gegevens voor buiten sporten op 1,5 meter afstand. Dit betekent dat er getennist zou mogen worden en dat er buiten trainingen en lessen gegeven mogen worden. Ook heeft de overheid goedkeuring gegeven om binnen te zwemmen, maar kleedruimtes moeten gesloten blijven.

Om deze faciliteiten te mogen openen dienen wij goedkeuring te krijgen van de gemeente Ede. Wij zijn meteen gestart met het maken van deze protocollen. Hier wordt met man en macht aan gewerkt. Ook is er hard gewerkt aan het gereed maken van faciliteiten zodat we de 1,5 meter afstand kunnen garanderen.

Zodra we meer informatie ontvangen van de gemeente, laten we dit weten via een (of meerdere) van onze communicatie kanalen (mail / nieuwsbrief / social media en/of website). Houd dit dus in de gaten.

 

Wij doen ons best hier maandag in de loop van de dag over te communiceren. Ook wij kunnen niet wachten op een (gedeeltelijke) opening. We hopen jullie snel weer te mogen begroeten!

 

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Online coaching

Dat je niet bij Tesqua kan trainen, wil niet zeggen dat je geen gebruik kan maken van onze expertise. Je kunt je daarom nu aanmelden voor online coaching.