Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Tijdens de persconferentie van vrijdag 28 mei hebben wij gehoord dat er per 5 juni meer mogelijk is voor jou als sporter van Tesqua. Natuurlijk zijn wij hier heel blij mee. Er wordt steeds meer mogelijk. Voor Tesqua betekenen deze nieuwe versoepelingen dat er geschoven wordt in roosters en planningen. Om alles goed te communiceren en in de app te zetten, hebben wij het weekend en maandag nodig. Uiterlijk dinsdag 1 juni zullen de nieuwe mogelijkheden te vinden zijn in de app.

We hebben de afgelopen week genoten van de energie die we met elkaar hebben bij Tesqua. Toestellen in beweging, bewegend water in het zwembad, vrolijke gezichten, lol tijdens de groepslessen – zo fijn jullie allemaal weer te zien!

Wat mag er vanaf 5 juni?

Fitness Indoor

Er mag met meer sporters binnen gebruik worden gemaakt van de fitness ruimte. We gaan de komende dagen gebruiken om uit te zoeken op welke manier we op een verantwoorde manier met elkaar kunnen sporten met meer mensen.

Groepslessen

Er mogen vanaf 5 juni ook binnen groepslessen worden gegeven. Dit biedt zeker mogelijkheden voor lessen als Pilates, Yoga en Bodybalance. We hebben de afgelopen weken ook heel veel complimenten gekregen over de lessen buiten. We gaan een nieuw rooster maken met een combinatie van lessen binnen en buiten.

Zwembad & Wellness

Vanaf 5 juni mogen de sauna en het stoombad weer gebruikt worden. Heerlijk om na het sporten even lekker te ontspannen. Om ook hier te zorgen dat alles goed op elkaar wordt afgestemd gaan we de juiste aantallen vanaf volgende week in de app zetten.

Aqualessen & Guppy/Puppy zwemmen

Ook deze lessen mogen weer! Houd de app in de gaten!

Zonnebanken

Vanaf 5 juni kan je ook gebruik maken van de zonnebank. Deze kan je reserveren bij de receptie.

Horeca

Vanaf 5 juni mag het restaurant ook binnen open. We kijken nu al uit naar de gezelligheid in het restaurant! Hier zorgen we natuurlijk dat we voldoen aan de door de overheid gestelde eisen. Dit betekent natuurlijk de welbekende 1,5 meter afstand.

Tennis Toss

Ook de tennis TOSS wordt weer mogelijk. We gaan hiervan vanaf dinsdag 8 juni mee starten.

Kleedkamers geopend

De kleedkamers mogen vanaf 5 juni open. We weten op dit moment nog niet aan welke eisen en voorwaarden we moeten voldoen. Dit gaan we uitzoeken.

Reserveren in de app

We gaan ons best doen om ons reserveringssysteem zo snel mogelijk aan te passen. Dit willen we goed doen! We proberen alles uiterlijk dinsdagavond 1 juni in de app te zetten zodat je kan reserveren. Dus houd de app in de gaten.

Bezoek aan Tesqua

Als je bij Tesqua komt dan dien je je te registreren bij de tafel in de ontvangstruimte. Hierna kan je via het poortje (vergeet je bandje of pasje niet) naar jouw activiteit toe. In de looppaden is het verplicht om een mondkapje te dragen. Ook als je al gevaccineerd bent is het dragen van een mondkapje verplicht. Het mondkapje mag af als je gaat sporten. Natuurlijk kom je niet sporten als je verkouden bent, koorts hebt of andere corona-gerelateerde klachten hebt.

Afmelden
Als je bent verhinderd tijdens jouw reservering, meld je dan tijdig af in de app. Lukt dat niet, bel dan even naar Tesqua. Zo kunnen we andere sporters blij maken!

Tot snel bij Tesqua!

 

 

 

 

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin