Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Tesqua – we kijken uit naar je komst!

Vanaf woensdag 19 mei mogen we onze deuren weer openen en daar zijn we heel erg blij mee! We kijken enorm uit naar jouw komst.

We verwelkomen iedereen via de receptie. Je wordt hier geregistreerd. Neem je bandje of pasje mee en houd afstand als je even op elkaar moet wachten.

Heb je corona gerelateerde klachten? Sla dan je bezoek over. Zo zorgen we samen dat we veilig en verantwoord kunnen sporten.

Wat mag er vanaf 19 mei?

Fitness Indoor

Gelukkig mogen we weer binnen gebruik maken van de fitness ruimtes, op 1,5 meter afstand en met 30 personen per ruimte.
Je dient jouw bezoek voor fitness te reserveren via de app onder de noemer ‘Fitness Indoor ruimte 1’ of “Fitness Indoor ruimte 2”. Het is niet toegestaan om twee reserveringen achter elkaar te maken. Fitness Indoor ruimte 1 is het fitness gedeelte aan de kant van het zwembad. Fitness ruimte 2 is het gedeelte aan de kant van de squashbanen. Dit is meer een functionele ruimte met wat cardio toestellen, de kabel toestellen en de losse gewichten met bankjes. Je kunt in totaal 55 minuten sporten. Wij vragen je om omgekleed en niet voor de begintijd naar Tesqua te komen.

Heb jij een sportafspraak met één van onze instructeurs? Dan hoef jij jouw bezoek niet te reserveren. Wij houden in de aantallen rekening met jouw komst.

Inchecken gaat zoals je gewend bent bij de receptie. Registreren is namelijk verplicht.

Groepslessen

Er mogen vanaf 19 mei buiten groepslessen worden gegeven, binnen is dit nog niet toegestaan. Natuurlijk gaan we zorgen dat jouw favoriete les zo snel mogelijk weer buiten gegeven kan worden. Er worden buiten lessen gegeven op het veld en in de tent. Zo kunnen we ons aanbod zo breed mogelijk houden. Het kan dus zijn dat er twee lessen tegelijk plaats vinden.

Vanaf woensdag ontvangen we je via de receptie. Zo kunnen we al onze leden registreren! Zorg dus dat je je bandje / pasje meehebt.

De Body&Mind lessen zullen de komende periode vooral via de livestreams worden gegeven omdat dit buiten niet goed is voor je spieren.

Het lesrooster staan inmiddels in de app en online. Reserveren kan via de Tesqua app.

Squash

Een baantje reserveren en samen squashen? Ook dat mag! Je mag met 2 personen spelen met 1,5 meter afstand.

Indoor tennis

Tennis mag ook binnen vanaf 19 mei. Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt dat je mag dubbelen in vaste tweetallen. Je mag dus tussendoor niet wisselen van dubbelpartner. Houd hierin altijd 1,5 meter afstand tot jouw medespelers.

Zwembad

Eindelijk… zwemmen in het nieuwe zwembad! Ook hiervoor dien je een reservering te maken. We verzoeken je om je aan de afgesproken tijd te houden en niet langer in het zwembad te blijven dat je gereserveerde tijd om zo de doorstroom goed te houden en iedereen de mogelijkheid te geven om lekker te genieten van onze wellness. Omkleden kan in de kleedkamers maar de douches zijn gesloten. Ook de sauna en het stoombad moet nog dicht blijven.

Kidsclub

Vanaf woensdag 19 mei is de kidsclub geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.45 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. We verwelkomen jouw kindje met veel plezier.

Horeca

Het terras mag open! Hier zorgen we natuurlijk dat we voldoen aan de door de overheid gestelde eisen. Dit betekent natuurlijk de welbekende 1,5 meter afstand en met maximaal 2 personen aan een tafel, tenzij je uit hetzelfde huishouden komt. Het terras is open van 8.00 tot 20.00 uur.

Kleedkamers gesloten

De kleedkamers moeten gesloten blijven. In de fitnessruimte staan lockers waar je je waardevolle spullen in kan opbergen. Zorg dat je omgekleed naar Tesqua toe komt. Na het zwemmen is omkleden in de kleedkamers toegestaan maar je kunt geen gebruik maken van de douches.

Reserveren in de app

Inmiddels staan nagenoeg alle activiteiten in de Tesqua app. Je kunt 7 dagen van te voren jouw activiteit reserveren. Heb je de app nog niet? Neem dan contact op met Tesqua of kom even langs met je telefoon. Wij zorgen dat de app gedownload wordt en dat je er meteen gebruik van kunt maken.

Bezoek aan Tesqua

Als je bij Tesqua komt dan dien je je te registreren bij de tafel in de ontvangstruimte. Hierna kan je via het poortje (vergeet je bandje of pasje niet) naar jouw activiteit toe. In de looppaden is het verplicht om een mondkapje te dragen. Ook als je al gevaccineerd bent is het dragen van een mondkapje verplicht. Het mondkapje mag af als je gaat sporten. De entree is vanaf woensdag 19 mei zoals vanouds via de receptie, ook als je een groepsles buiten hebt gereserveerd. Natuurlijk kom je niet sporten als je verkouden bent, koorts hebt of andere corona-gerelateerde klachten hebt.

 

 

 

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin