Welkom in ons restaurant

Hoera! Ook binnen kan je nu weer volop genieten.

Een cappuccino, een heerlijke lunch of de wekelijks wisselende Tesqua topper. Wij maken deze met passie en liefde voor jou klaar. En dat willen wij blijven doen… Daarom geven wij jou via deze pagina een overzicht van de maatregelen die gelden in ons restaurant. Wij vragen jouw medewerking hierin, zodat wij samen ervoor kunnen zorgen dat we open mogen blijven en jullie met veel enthousiasme kunnen blijven bedienen.  

– Houd 1,5 meter afstand en desinfecteer jouw handen bij binnenkomst.

– Het is binnen Tesqua verplicht jouw bezoek te reserveren en te registreren. Dit doe jij door jouw bezoek te registreren bij binnenkomst. Registratie gaat automatisch als jij jouw pasje of bandje hebt gescand bij de receptie. 

– Je hoeft geen aparte reservering te maken voor het restaurant. Voor of na het sporten kan je binnen plaats nemen aan een tafel met daarop een ronde sticker met een koffie kopje. Op het terras kan je op een van de stoelen of bankjes plaats nemen. 

– Het hebben van een zitplaats is verplicht. Voordat jij gaat zitten kan je bij de bar jouw bestelling doorgeven. 

– De stoelen mogen niet verplaatst worden.

– Ons restaurant sluit om 23.30 uur op maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag sluit het restaurant om 00.00 uur. Op zaterdag en zondag sluit het restaurant om 17.00 uur. 

– Wil jij jouw consumptie contant afrekenen? Dan kan je jouw clubpas bij de receptie opwaarderen met jouw contante geld. In het restaurant kan je betalen met pin of via je clubpas / Tesqua bandje. 

Onze dank alvast voor de medewerking en graag tot ziens bij jouw volgende bezoek in ons restaurant. 

Heb je vragen? Laat het ons weten! We helpen je graag.