a

Babyzwemmen Ede

 Tesqua is een Sport & Healthclub voor het hele gezin. We bedoelen dan zelfs de allerkleinsten. Ons grote, verwarmde zwembad is de perfecte plek om te gaan babyzwemmen samen met jouw kindje. In deze les worden de kindjes met spelletjes en oefeningen voorzichtig vertrouwd gemaakt met het water. Kortom, een hele leuke en sociale les met veel spetters, liedjes en gezelligheid. Wanneer kom jij babyzwemmen in Ede bij Tesqua?

babyzwemmen-ede

Het belang van babyzwemmen

Het is niet voor niets dat veel moeders ervoor kiezen om te gaan babyzwemmen. In het water voelen baby’s zich vaak meteen vertrouwd. Je baby zal leren spelen, spetteren en lekker met de voeten bewegen. Dit draagt bij aan de motorische ontwikkeling van het kind. Het is een leuke manier om je baby kennis te laten maken met het water. Wist je dat babyzwemmen bij jouw abonnement zit inbegrepen?

Babyzwemmen zwemmen in een groep

Het babyzwemmen noemen we guppy zwemmen bij Tesqua. Dit is zelfs geschikt voor de allerkleinsten, van 12 weken tot 2 jaar oud. Het babyzwemmen gebeurt samen met één van de ouders en er worden leuke oefeningen en spelletjes uitgevoerd. Puppy zwemmen is voor de iets oudere kinderen (1,5 tot 3 jaar). Kind en ouder zullen er beide veel plezier in hebben! Het guppy – en puppyzwemmen bij Tesqua vindt plaats in een groep.

babyzwemmen-tesqua
guppy-zwemmen-tesqua

Samen plezier hebben

Sporten bij Tesqua betekent inspannen en ontspannen. Ook tijdens de guppy- en puppylessen waar de baby’s op spelende wijze kennis maken met het water en waar jij als ouder kan genieten van jouw kindje. In ons verwarmde zwembad komen jouw spieren tot rust en vergeet je de haast van de dag door vooral heel veel plezier te maken samen met jouw baby. Zingen, spetteren, spateren: alles voor om de motoriek van de baby’s in kleine stapjes te verbeteren.

Babyzwemmen in het verwarmde bad van Tesqua

Bij Tesqua maak je samen met jouw baby kennis met het water in ons verwarmde zwembad van 20 meter lang, 8 meter breed en 1,35 meter diep. Wil je je aanmelden voor onze groepslessen? Of heb je vragen over babyzwemmen in Ede? Neem dan gerust contact met ons op of kom een dagje proefzwemmen.
guppy-zwemmen-ede