a

Padel Wageningen

Padel spelen in de buurt van Wageningen? Bij Tesqua Sport & Healthclub bieden we padel aan als onderdeel van ons Tesqua abonnement. Padel is momenteel een razend populaire sport. Deze boeiende combinatie van tennis en squash wordt gespeeld in een padelkooi. Bij Tesqua beschikken we over drie banen. Wil je het een keer proberen? Vraag dan een dagpas aan!

Een unieke racketsport!

Padel is een unieke en razendsnelle racketsport die gespeeld wordt met twee spelers per team. Het is een soort combinatie van tennis en squash en het scoreverloop lijkt dan ook veel op dat van tennis. Padel wordt gespeeld in een zogeheten padelkooi met glazen wanden om het veld. Deze glazen wanden voegen een extra spelelement toe, aangezien spelers deze kunnen gebruiken om de bal te kaatsen en het hun tegenstanders lastig te maken. Padel is een competitief spel met een sociaal aspect, dat maakt het zo leuk om met vrienden of andere spelers te spelen.

Padelles in omgeving Wageningen

Wil jij jouw padelskills naar een hoger niveau tillen? Bij Tesqua bieden we padellessen aan voor alle leeftijden (vanaf 6 jaar) zowel voor beginners als gevorderden. Of je nu de voorkeur geeft aan groepslessen in een serie van 10 lessen, of liever één-op-één les krijgt met een privé-instructeur, bij ons ben je aan het juiste adres. Als onderdeel van de cursus stellen wij alle benodigdheden ter beschikking, inclusief rackets. Schrijf je nu in en verbeter je padelvaardigheden!

padel wageningen

Veel meer dan Padel

Bij Tesqua Sport & Healthclub in Ede kun je genieten van heel veel sportmogelijkheden. Naast padel kun je bij ons ook terecht voor een potje tennis, squash of pickleball. Maar ook fitness, personal training, groepslessen en zwemmen zijn allemaal inbegrepen bij het abonnement. En nadat je je hebt ingespannen, kun je weer helemaal opladen in de wellness. Neem een verfrissende duik in het zwembad of ontspan in de whirlpool of sauna. Voor een gezonde maaltijd, smoothie of een lekker drankje kun je terecht in ons restaurant.

padellen wageningen

Padel in omgeving Wageningen bij Tesqua

Kom naar Tesqua Sport & Healthclub in de omgeving van Wageningen en ontdek zelf hoe leuk padel is! Onze trainers staan altijd voor je klaar en we bieden een uitgebreid sportaanbod voor iedereen. Ben je nog geen lid van Tesqua en wil je padel eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan. Als je lid wordt, kun je vandaag nog een baan reserveren om een balletje te komen slaan.

Jazeker, je kunt via de website van Tesqua een dagpas aanvragen. De kosten van een dagpas bedragen € 15,00. Enthousiast geworden na jouw potje padel? Dan krijg je de kosten van de dagpas terug als je lid wordt! Ben je lid bij Tesqua? Dan is padel inbegrepen bij je abonnement!

Een padelbaan reserveren bij Tesqua kan gemakkelijk door contact met ons op te nemen. Dit mag per telefoon, e-mail of loop gerust even langs de receptie. Ben je geen lid, vraag dan eerst een dagpas aan. Een van onze medewerkers neemt dan contact met je op om een datum te plannen.

Om een potje padel te spelen in Ede, vlakbij Wageningen, heb je niet veel nodig: sportschoenen zonder noppen, geschikte sportkleding, een padelracket en een set ballen. Bij de receptie kun je eventueel ook een padelracket huren voor 3 euro. Daarnaast zijn er ook setjes ballen beschikbaar. Zo bespaar je een tripje naar een sportwinkel in de buurt!