Opzeggen

Wist je dat je in sommige gevallen je abonnement bij Tesqua niet hoeft op te zeggen maar deze kan bevriezen? We leggen je graag uit hoe dat werkt. 

Abonnement bevriezen of stoppen met sporten?

Natuurlijk vinden we het jammer dat jij wil stoppen met sporten bij Tesqua. We vinden het belangrijk dat jouw opzegging op een juiste wijze wordt behandeld. Als jij hier jouw gegevens invult, dan zorgen wij dat jij binnen 14 dagen een reactie van ons ontvangt.

Heb je een blessure, ben je zwanger of is er een andere reden dat je gedurende een langere periode geen gebruik kunt maken van jouw abonnement? Neem dan contact met ons op. We kunnen in overleg jouw abonnement “bevriezen”. 

Wij willen Tesqua graag blijven verbeteren. Dit kunnen wij doen mede door jouw hulp. We bedanken je daarom vast voor jouw feedback. 

Jouw gegevens

Abonnement bevriezen

Wist je dat je in plaats van opzeggen je ook het abonnement kunt bevriezen? Dit is makkelijker en sneller, zeker wanneer je tijdelijk bent uitgeschakeld. Klik op onderstaande button om je abonnement te bevriezen. 

Biocircuit

Heb je even niet de tijd of motivatie? Probeer dan het Biocircuit. In slechts 30 minuten een volledige training waarbij je alle spiergroepen traint. Het slimme systeem past zich automatisch aan jouw lichaamsmaten aan en zorgt dat jij nooit op een toestel hoeft te wachten.