a

Sportschool Wageningen

Wat je doel ook is, bij Tesqua helpen we je er graag bij. Als de sportschool vlakbij Wageningen en omstreken is er bij Tesqua altijd iets wat jou beweegt. Van fitness tot wellness, en van groepslessen tot personal training. Kennismaken? Vraag een rondleiding of dagpas aan en wie ontmoeten je graag! 

Fitness in alle vormen

Onze sportschool nabij Wageningen bestaat uit een ruim opgezette fitness vol met de nieuwste apparaten. Maar je kunt natuurlijk ook in ons krachthonk aan de slag met onze dumbbells, halters en andere gewichten om jouw spiermassa te vergroten. We hebben alles in huis voor functionele trainingen, krachttrainingen en cardio. 

sportschool wageningen
sportschool in wageningen

Groepslessen

Met een abonnement maak je vrij gebruik van onze sport- en healthclub. Maar je kunt je daarmee ook inschrijven voor onze groepslessen. Volg bijvoorbeeld een bootcamp les waarbij conditie en krachttraining afgewisseld worden. Doe mee met een circuittraining, beweeg mee tijdens de bokszaktraining of verbeter je conditie met een lesje spinning. Bij Tesqua kan het allemaal.

En meer!

In onze sportschool nabij Wageningen word je begeleid ook onze professionele trainers en instructeurs. Met personal training helpen zij je doelen nog sneller te bereiken. Alleen als je dat wilt natuurlijk. Je kunt uiteraard ook gewoon zelf aan de slag. Daarbij kun je ook gratis gebruik maken van onze tennis- en padelbanen, onze wellness en natuurlijk het zwembad. Lekker voor na je workout!

sportschool omgeving wageningen
sportschool van tesqua in wageningen

Word ook lid van de sportschool vlakbij Wageningen

Wil jij ook sporten in de buurt? Word dan lid van dé sportschool voor Wageningen en omstreken. Vraag een dagpas aan om onze Sport- en Healthclub eerst een keer te proberen of schrijf je direct in. Met verschillende abonnementen is er altijd wel iets dat bij je past!

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt, we vertellen je het graag. Je bent van harte welkom.

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Wil jij eens voelen hoe het is om lid te zijn van Tesqua? Dan is dit je kans. Klik op onderstaande knop en volg de stappen, dan zien wij jou binnenkort.

Tesqua biedt een ruim opgezette sportschool met de nieuwste fitnessapparatuur, een krachthonk met gewichten, functionele trainingen, krachttrainingen en cardio, groepslessen zoals bootcamp, circuittraining, bokszaktraining en spinning, personal training, tennis- en padelbanen, wellness en een zwembad.

Je kunt een dagpas aanvragen om de sportschool van Tesqua vrijblijvend uit te proberen.

Tesqua biedt verschillende abonnementen aan, er is dus altijd wel iets dat bij je past. Je kunt vrij gebruik maken van de sportschool en groepslessen met een abonnement. Als je deze maand lid wordt, ontvang je bovendien twee maanden abonnement gratis.