a

Padel Ede

Liefhebbers van racketsporten weten Tesqua al jaren te vinden als dé club voor tennis en squash. En binnenkort voegen we ook padel in Ede aan het aanbod toe. Deze populaire sport is de laatste tijd flink in opkomst, dus mag zeker niet ontbreken in het aanbod van onze Sport & Healthclub. Je kunt altijd bij ons een bal komen slaan. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Padel in Ede: uitdagend voor liefhebbers van racketsport!

De racketsport padel is net wat anders dan andere tennisspellen. Zo zijn het speelveld en racket wat kleiner dan bij tennis en is het speelveld omgeven door glazen muren. Die muren kun je dan weer vergelijken met het spel squash. De glazen wanden zorgen ervoor dat je steeds weer van een uniek spel geniet. Laat je tegenstanders alle hoeken van de baan zien en zorg voor te gekke twisten. Je speelt padel 2 tegen 2 en kunt dezelfde puntentelling aanhouden als bij tennis. Lees alles over de spelregels.

Kom vrij padellen in Ede

De racketsport padel behoort tot de populairste sporten van het moment en daarom mag het natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod. We bieden ruime openingstijden, zodat je veel vrijheid hebt in het reserveren van een baan op een dag en tijdstip naar keuze. Betreed samen met je padelmaatjes de baan en ga de strijd aan. Padel zit inbegrepen bij het Tesqua lidmaatschap, dus je kunt gerust eens testen of het iets voor jou is. Eerst eenmalig proberen of een vriend kennis laten maken met deze sport? Vraag dan gerust een dagpas aan bij onze Sport & Healthclub. 

padel-ede

Voor iedere doelgroep

Heb je nog nooit een racket in je hand gehad? Of juist diverse pogingen gedaan op de tennisbaan zonder succes? Padel is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Je merkt na meerdere keren spelen al snel dat je er beter in wordt, of je nu al ervaring hebt met racketsporten of niet. Kortom, voor iedere doelgroep. Twijfel je of je liever leert padellen, tennissen of squashen? Probeer het dan allemaal. Onze trainers informeren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou wat bij je past. 

padellen-ede

Boek onze padelbaan Ede

Wil je de sterren van de hemel spelen op een van onze padelbanen in Ede? Neem dan contact met ons op om een speelveld te reserveren. We zijn bereikbaar per telefoon en e-mail, en daarnaast ben je ook meer dan welkom aan de receptie. Met voldoende gratis parkeergelegenheid en een groot aanbod sportfaciliteiten bieden we ruimte aan iedere sportieveling, onder meer uit Ede, Lunteren, Bennekom en andere omliggende plaatsen. Ervaar nu zelf de fun van padel! En er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Dat zorgt ervoor dat mensen uit Ede en omgeving, waaronder Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Bennekom, ons goed weten te vinden. Waag jij de sprong in het diepe? Informeer dan bij de receptie of vraag een dagpas aan.

Padel is een racketsport met elementen van zowel tennis als squash. Je speelt padel 2 tegen 2 op een veld dat lijkt op een klein tennisveld dat is omgeven door glazen wanden en hekwerk. Bij Tesqua zijn er 3 outdoor padelbanen waar het hele jaar op gespeeld kan worden. Klik hier voor een overzicht van de spelregels. 

Padel heeft veel weg van tennis. De puntentelling is gelijk. En de bal mag ook maar een keer stuiteren. De service is onderhands en de bal moet stuiteren bij het opslaan. Door padel vaker te spelen, leer je steeds beter de wanden te gebruiken en zo het spel voor de tegenstander steeds moeilijker te maken. Want doel is natuurlijk wel dat jij met de winst naar huis gaat. Klik hier voor een overzicht van de uitgebreide spelregels. 

Bij Tesqua zit het huren van een padelbaan bij je lidmaatschap in. Er zijn dus geen extra kosten voor het reserveren van een baan. Bij Tesqua kan je ook ballen en rackets huren. Ben je geinteresseerd in padel bij Tesqua en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.