Padel ede

Liefhebbers van racketsporten weten Tesqua al jaren te vinden als dé club voor tennis en squash. En binnenkort voegen we ook padel in Ede aan het aanbod toe. Deze populaire sport is de laatste tijd flink in opkomst, dus mag zeker niet ontbreken in het aanbod van onze Sport & Healthclub. Momenteel zijn we bezig met de de bouw van de padelbanen. Vanaf eind oktober kun je een bal komen slaan. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Padel in Ede: uitdagend voor liefhebbers van racketsport!

De racketsport padel is net wat anders dan andere tennisspellen. Zo zijn het speelveld en racket wat kleiner dan bij tennis en is het speelveld omgeven door glazen muren. Die muren kun je dan weer vergelijken met het spel squash. De glazen wanden zorgen ervoor dat je steeds weer van een uniek spel geniet. Laat je tegenstanders alle hoeken van de baan zien en zorg voor te gekke twisten. Je speelt padel 2 tegen 2 en kunt dezelfde puntentelling aanhouden als bij tennis. 

Kom vrij padellen in Ede

De racketsport padel behoort tot de populairste sporten van het moment en daarom mag het natuurlijk niet ontbreken in ons aanbod. We bieden ruime openingstijden, zodat je veel vrijheid hebt in het reserveren van een baan op een dag en tijdstip naar keuze. Betreed samen met je padelmaatjes de baan en ga de strijd aan. Padel zit inbegrepen bij het Tesqua lidmaatschap, dus je kunt gerust eens testen of het iets voor jou is. Eerst eenmalig proberen of een vriend kennis laten maken met deze sport? Vraag dan gerust een dagpas aan bij onze Sport & Healthclub. 

padel ede

Voor iedere doelgroep

Heb je nog nooit een racket in je hand gehad? Of juist diverse pogingen gedaan op de tennisbaan zonder succes? Padel is geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Je merkt na meerdere keren spelen al snel dat je er beter in wordt, of je nu al ervaring hebt met racketsporten of niet. Kortom, voor iedere doelgroep. Twijfel je of je liever leert padellen, tennissen of squashen? Probeer het dan allemaal. Onze trainers informeren je graag over de mogelijkheden en kijken samen met jou wat bij je past. 

padellen ede

Boek onze padelbaan Ede

Wil je de sterren van de hemel spelen op een van onze padelbanen in Ede? Neem dan contact met ons op om een speelveld te reserveren. We zijn bereikbaar per telefoon en e-mail, en daarnaast ben je ook meer dan welkom aan de receptie. Met voldoende gratis parkeergelegenheid en een groot aanbod sportfaciliteiten bieden we ruimte aan iedere sportieveling, onder meer uit Ede, Lunteren, Bennekom en andere omliggende plaatsen. Ervaar nu zelf de fun van padel! zwemmen in Ede. Ons banenzwembad is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Dat zorgt ervoor dat mensen uit Ede en omgeving, waaronder Wageningen, Veenendaal, Lunteren en Bennekom, ons goed weten te vinden. Waag jij de sprong in het diepe? Informeer dan bij de receptie of vraag een dagpas aan.

Paddellen is een racketsport met elementen van zowel tennis als squash. Je speelt padel 2 tegen 2 op een veld dat lijkt op een klein tennisveld dat is omgeven door glazen wanden en hekwerk. De bal gaat dus niet uit, waardoor je extra lange rally’s krijgt!

Padel werkt in bijna hetzelfde als tennis. De bal mag maar één keer op de grond stuiteren voordat je hem over het net naar de overkant slaat. En zonder eerst de wand of het hekwerk te raken. Ook moet de bal stuiteren bij het onderhands (!) opslaan.

Bij Tesqua zit het huren van een padelbaan bij je lidmaatschap in. Er zitten dus geen extra kosten aan verbonden aan het reserveren van de baan. Als je padel gewoon een keer wil proberen, dan kun je een gratis dagpas aanvragen.