a

Gym Ede

Ben jij op zoek naar een Gym in Ede? Dan ben jij bij Tesqua Sport- en Healthclub aan het juiste adres! Ons ruim opgezette fitnesscentrum is de ideale plek om vrij te sporten, circuittraining te doen of groepslessen te volgen. Wil jij de sfeer proeven en de veelzijdigheid van Tesqua zelf ontdekken? Vraag dan dagpas aan.

Tesqua-gym-ede

Veelzijdig aanbod

Ons aanbod is zeer veelzijdig en onze ervaren coaches bieden jou de beste begeleiding. Kies bijvoorbeeld voor onze groepslessen of ga voor personal training. Ook kun je bij ons zwemmen, yogalessen volgen, squashen en nog veel meer. Wij bieden eindeloos veel mogelijkheden, zodat jij kunt bewegen op de manier die bij jouw past. Ga aan de slag met het halen van jouw sportdoelen bij onze alles-in-1 sportschool.

Alles onder 1 dak

Onze gym in Ede biedt alles onder 1 dak. Je kunt bij ons niet alleen diverse soorten sportlessen volgen, maar ook genieten van andere faciliteiten. Zo hebben wij een restaurant waar je terecht kunt voor een lekkere lunch of een kopje koffie. Ook als je een blessure hebt, dan kunnen wij je helpen. Wij werken samen met vakkundige fysio- en manuele therapeuten die jou helpen revalideren bij blessures. Verder kunnen onze coaches je helpen als je vragen hebt over voeding. Zo bieden wij handvaten om te werken een aan duurzame gezonde leefstijl.

gymmen-bij-tesqua-in-ede
gym-in-ede

Ontspannen in onze gym in Ede

Ben je na een goede work-out toe aan ontspanning? Ook dan is Tesqua dé plek voor jou. Je kunt bij ons namelijk niet alleen sporten, maar daarna ook lekker ontspannen in de wellness. Neem bijvoorbeeld na het sporten plaats in onze sauna. Of probeer onze whirlpool, Turks stoombad, voetbad of verwarmd zwembad eens uit. Precies wat jij nodig hebt na een intensieve training.

Schrijf je in bij onze gym in Ede

Bij Tesqua kun je altijd op jouw manier sporten. Onze instructeurs helpen je graag jouw doelen te bereiken, zodat je met plezier aan de slag gaat met jouw gezondheid. Wil je meer weten over onze gym in Ede of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Liever een keer ervaren wat Tesqua jou te bieden heeft? Dat snappen wij helemaal! Vraag meteen een gratis dagpas aan en bekijk of Tesqua ook iets voor jou is!

gymmen-in-ede