a

Parkeren

De parkeerplaats van Tesqua vind je naast het pand.

Parkeren

Hoewel wij jou bij Tesqua natuurlijk graag stimuleren op de fiets te komen, snappen wij best dat dit niet altijd mogelijk is. Daarom beschikken wij over een groot parkeerterrein aan de zijkant van ons pand. Tesqua beschikt over 200 gratis parkeerplaatsen, waarvan 4 minder valide plekken. Ook zijn er 2 laadpalen waar 4 elektrische auto’s kunnen worden opgeladen. Uiteraard beschikken we ook over een royale fietsenstalling.

Aan de andere kant van Tesqua ligt ook nog een openbare parkeerplaats met ruimte voor ongeveer 70 auto’s. Ook deze parkeerplaatsen zijn slechts op twee minuten loopafstand van de hoofdingang.

Fietsenstalling

Op de fiets naar Tesqua komen heeft veel voordelen. Zo parkeer je jouw fiets in de fietsenstalling aan de zijkant van het pand net iets dichterbij dan als je met de auto komt. Verder heb je het voordeel dat je al wat calorieën hebt verbrand voordat je binnen bent en bespaar je benzine en is het beter voor het milieu. Je fiets staat droog vanwege de overkapping over de fietsenstalling.