a

Vergaderlocatie Ede

Ben jij op zoek naar een inspirerende plek om te vergaderen in Ede? Maak kennis met Tesqua! Wij beschikken over een grote vergaderruimte voor ruim 80 personen. De zaal is uitgerust met internet, een beamer en geluidsinstallatie. Daarnaast is er ook ruimte voor je eigen brainstormbord of fysieke presentatiemiddelen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Sporten & werken? Yin & yang!

Uit tal van onderzoeken komt naar voren dat sportende werknemers beter presteren. Met Tesqua business combineer je een vergadering of brainstormsessie met een actieve spinningsessie of rustgevende pilates les. Neem eens een kijkje bij ons aanbod in sport en neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De sportactiviteit kunnen we compleet op maat inrichten. We stemmen de activiteiten af op de grootte van je groep en de mate van intensiteit. 

Grote en complete vergaderruimte in Ede

Je mag bij ons een complete vergaderlocatie verwachten, waar maar liefst 80 personen tegelijkertijd terecht kunnen. De zaal is uitgerust met internet, een beamer en geluidsinstallatie. Daarnaast is er ook ruimte voor je eigen brainstormbord of fysieke presentatiemiddelen. Neem plaats op de comfortabele stoelen en geniet van een kopje koffie of muntwater.  

zonsondergang tesqua ede
sportief-vergaderen

Vergaderlocatie met lunch of diner

Een heerlijke versnapering of een smakelijk hapje? Indien gewenst voorzien we het gezelschap van een verse lunch of een heerlijk diner. We maken gezonde maaltijden met kersverse ingrediënten. Een maaltijd die aansluit bij een gezonde levensstijl. Wat dacht je van een panini met kip of een salade met zalm? Tijdens een drukke dag kun je immers altijd wel wat extra eiwitten gebruiken. Heb je specifieke wensen? Geen probleem! We denken graag met je mee.  

Goed bereikbare vergaderlocatie in Ede

Tesqua Business, Sport & Healthclub is een goed bereikbare vergaderlocatie. Vanuit Ede en omliggende plaatsen als Wageningen, Veenendaal, Bennekom en Lunteren weten bedrijven ons te vinden voor een effectieve meeting op een unieke locatie. Ons grote eigen parkeerterrein met 200 parkeerplaatsen is kosteloos te gebruiken. We bieden ook plek voor elektrische auto’s (met laadpalen), en natuurlijk ook voor de sportievelingen die op de fiets komen. Kom langs op onze vergaderlocatie in Ede! Meer weten? Aarzel dan niet om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden. 

zonnebank

Bedrijfsfitness voor werknemers

Mocht de dag je goed bevallen zijn en smaakt dat naar meer, dan leggen we graag de optie bedrijfsfitness in Ede aan je voor. Je kunt werknemers een abonnement bieden en dat geeft fiscaal voordeel. Maar dat niet alleen, want een sportieve werknemer zit vaak beter in zijn of haar vel en dat leidt tot meer geluk in het privéleven en op de werkvloer! Neem contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden te bespreken.