a

Fysiotherapie Veenendaal

Voor fysiotherapie in omgeving Veenendaal kun je ook bij Tesqua terecht. Ons fitnessaanbod en fysiopraktijk de Jong bevinden zich onder een dak. Voor revalidatie of een combinatie tussen fysiotherapie en sporten ben je aan het juiste adres. Zowel leden als niet-leden kunnen bij fysiotherapie terecht. Ook wanneer je al bij ons sport en een blessure oploopt kunnen wij je snel doorverwijzen. Zo haal jij het maximale uit jouw sportdoelen. 

fysiotherapie veenendaal sportrevalidatie

Sportrevalidatie en blessures

Tesqua heeft een samenwerking met de vakkundige therapeuten van De Jong fysiotherapie. Wij zijn trots op onze samenwerking met deze deskundige groep. De Jong fysiotherapie werkt als zelfstandige praktijk en de therapeuten kunnen gebruik maken van alle voorzieningen van Tesqua. Heb je een blessure, andere klachten of vragen? Loop gerust even langs of neem contact met ons op. We verwijzen je graag door. 

Fysiotherapie als Tesqua-lid

Onze leden kunnen bij de fysiotherapie in ons Sport & Healthclub terecht voor het sportmedisch spreekuur. Met het abonnement bij Tesqua kun je elke woensdagochtend tussen 8.30 en 13.00 uur of op woensdagavond tussen 18.00 en 22.00 uur voor dit spreekuur terecht. Je maakt een gratis afspraak bij ons aan de receptie. Je kunt hier terecht voor al jouw vragen over jouw medische klacht in combinatie met jouw trainingsschema. De fysiotherapeut bespreekt dit vervolgens weer met jouw coach, zodat jij altijd op een goede manier begeleid kan worden.  

fitness veenendaal
Marieke Schimmel

Samen jouw doelen behalen

Bij Tesqua helpen we je graag om jouw doelen te behalen. Als blessures je hierin tegenwerken kunnen wij je ook bij revalidatie en behandeling begeleiden. Door de samenwerking met De Jong fysiotherapie kun je terecht voor fysio in combinatie met sporten. Wat jouw doelen ook zijn, bij Tesqua ben je op de juiste plek. Opbouwen van conditie, kracht of revalideren? We helpen je graag met een persoonlijke aanpak en we stemmen de doelen op maat af.  

Ontspannen naast fysiotherapie Veenendaal

Ontspanning naast de fysiotherapie in omgeving Veenendaal is ook een optie. We hebben tal van voorzieningen om voor of na het sporten te ontspannen. Maak bijvoorbeeld gebruik van ons zwembad, Finse sauna, Turks stoombad of de whirlpool. Kom aan het einde van de sessie weer tot krachten in ons restaurant met een heerlijke maaltijd. Jouw persoonlijke plan maken wij ook compleet met een voedingsschema.  

fysiotherapie veenendaal ontspannen

Fysiotherapie om weer te sporten

Last van een blessure of heb jij lichamelijke klachten? In ons Sport & Healthclub helpen we je graag bij het juiste traject. Van fysiotherapie tot aan sporten, revalideren en ontspannen, allemaal in omgeving Veenendaal. Bij Tesqua zorgen we er samen voor dat jij weer aan de slag kunt.