a

Zwembad Veenendaal

Bij Tesqua ben je welkom in ons zwembad in de omgeving van Veenendaal. In ons verwarmde zwembad van 8 bij 20 meter is er ruimte om baantjes te trekken. We geven hier ook zwemles voor kinderen, groepslessen in het water en je kunt terecht voor revalidatie in combinatie met een fysiotherapeut.  

Iedereen is welkom

Borstcrawl, rugslag, vlinderslag, schoolslag of gewoon lekker dobberen. In ons verwarmde zwembad in de omgeving van Veenendaal ben je welkom om te komen zwemmen. Recreatieve zwemmers en professionele zwemmers kunnen terecht om baantjes te trekken. Het zwembad is 20 meter lang, 8 meter beter breed en 1,35 meter diep. Genoeg ruimte om te zwemmen op jouw eigen tempo. 

zwemmen zwembad veenendaal

Zwembad Veenendaal groepslessen

Er worden ook groepslessen gegeven in ons zwembad in de buurt van Veenendaal zoals Aquacombi. Hierbij worden aqua fitness, aerobics en steps gecombineerd. Een andere uitdagende les is de intervaltraining aqua bootcamp. Een groepstraining in en rondom het zwembad. Een rustigere variant hebben wij ook zoals aquafit en aquarobic waar vooral bewegen op muziek in het water centraal ligt. Voor de kinderen hebben wij ook zwemlessen om een A- B- en C-diploma te halen. Er zijn tal van mogelijkheden bij Tesqua, we geven je graag advies en helpen je verder. 

Relaxen en wellness

Ook op het gebied van wellness bieden wij verrassend veel voorzieningen bij Tesqua. Kom na het trekken van baantjes lekker relaxen in onze sauna, whirlpool of Turks stoombad. Zo combineer je een bezoek aan ons zwembad met een middagje relaxen. Of maak gebruikt van één van onze zonnebanken. Om de middag helemaal goed af te sluiten ga je nog even langs ons restaurant om te genieten van onze heerlijke gerechten.  

Relax en wellness zwembad veenendaal

Baantjes trekken en relaxen in zwembad Veenendaal

Bij Tesqua is er altijd iets wat jou beweegt. Voor zwemles van de kinderen, groepslessen in het water, een bezoek aan de wellness en een maaltijd in ons restaurant. Ons zwembad nabij Veenendaal ligt in Ede en er zijn altijd voldoende parkeerplekken beschikbaar voor de deur. Vraag een dagpas aan om een keer te komen zwemmen of start een abonnement waarin alles zit inbegrepen. 

Ja, je kunt zeker recreatief zwemmen in ons zwembad nabij Veenendaal! We hebben geen glijbaan, maar wel een groot verwarmd bad van 20 meter waarin je zelf heerlijk baantjes kunt trekken. Gewoon op je eigen tempo. Check vooraf wel even of het bad vrij is, want we geven er ook aquatrainingen en zwemlessen! Bovendien is ons zwembad lekker warm waardoor het ook erg geschikt is voor mensen met reumatische aandoeningen.

Het gebruik van het zwembad zit bij de prijs van jouw Tesqua abonnement in. Je betaalt dus niks extra’s als je even snel een duik wilt nemen of een keer een uurtje wat baantjes wil trekken. Bovendien kun je ook meteen gebruik maken van al onze andere faciliteiten, waaronder een wellness met onder andere Finse sauna, Turks stoombad, bubbelbad én luxe stortdouches. Mooi meegenomen, toch?
Zeker! Iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geven we ‘s middags zwemles aan kinderen uit Veenendaal en omgeving. Vanaf 4,5 jaar zijn de kinderen welkom om bij ons hun A-diploma halen, maar je kinderen kunnen ook zwemlessen volgen en vervolgens afzwemmen voor zwemdiploma B en C. Let op: om zwemlessen te kunnen volgen, moet minimaal één van de ouders/verzorgers wel lid zijn van Tesqua!