a

Tennis Ede

Wil je een balletje slaan? Kom dan tennissen bij Tesqua! Je kunt bij ons vrij spelen! Kom je voor tennis in Ede naar onze club, dan speel je op een hoogwaardige tennisbaan. Wil je graag een baan reserveren? Neem dan contact met ons op, zodat wij een baan voor je vrij kunnen houden.
tennis-in-ede-bij-Tesqua

Tennis in Ede: leuk en gezond!

Het aantal tennissers is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dat komt mede door de coronapandemie. De sport kon natuurlijk op een goede afstand worden beoefend. Tennis is niet alleen een leuke sport, maar ook heel gezond! Door tennis wordt je lichaam fitter, sterker en daarmee gezonder. Je gebruikt tijdens tennis namelijk je gehele lichaam. Kom langs bij Tesqua en geniet van een sportief potje tennis op één van onze 15 banen.

Tesqua is van oorsprong een tennis- & squashpark. En nog steeds neemt tennis een belangrijke plaats in. Er zijn acht buiten- en zeven binnenbanen. Dat is fijn, want hierdoor kan er het hele jaar getennist worden. Reserveer een baan en ga zelf aan de slag of neem deel aan onze tennislessen. Voor alle leeftijden en niveaus. Door onze ruime openingstijden is er altijd wel een baan vrij.

Aanbod sportactiviteiten

Naast tennis in Ede biedt Tesqua nog veel meer sportactiviteiten. Wil je bijvoorbeeld een andere racketsport uitproberen? Kom dan squashen! Of ontdek het populaire Padel. Er zijn genoeg sportactiviteiten waardoor jij je helemaal kunt uitleven. Probeer ze allemaal is een keer uit! Met een dagpas heb je toegang tot veel activiteiten. Vraag nu een dagpas aan, we leggen je graag uit wat mogelijk is!

vrij-tennissen-bij-onze-tennisclub

Boek een tennisbaan in Ede bij Tesqua

Heb jij je maatje al overgehaald om een potje tennis in Ede te gaan spelen? Reserveer dan eenvoudig een baan door contact met ons op te nemen! Je kunt ons bellen of mailen. Onze faciliteiten zijn alleen toegestaan voor leden. 

Uiteraard kun je ook langskomen op locatie. Tesqua is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Wanneer kom jij een balletje slaan op een baan van Tesqua?