a

Tennis Ede

Wil je een balletje slaan? Kom dan tennissen bij Tesqua! Je kunt bij ons vrij spelen! Kom je voor tennis in Ede naar onze club, dan speel je op een hoogwaardige tennisbaan. Wil je graag een baan reserveren? Neem dan contact met ons op, zodat wij een baan voor je vrij kunnen houden.
tennis-in-ede-bij-Tesqua

Tennis in Ede: leuk en gezond!

Het aantal tennissers is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Dat komt mede door de coronapandemie. De sport kon natuurlijk op een goede afstand worden beoefend. Tennis is niet alleen een leuke sport, maar ook heel gezond! Door tennis wordt je lichaam fitter, sterker en daarmee gezonder. Je gebruikt tijdens tennis namelijk je gehele lichaam. Kom langs bij Tesqua en geniet van een sportief potje tennis op één van onze 15 banen.

Tesqua is van oorsprong een tennis- & squashpark. En nog steeds neemt tennis een belangrijke plaats in. Er zijn acht buiten- en zeven binnenbanen. Dat is fijn, want hierdoor kan er het hele jaar getennist worden. Reserveer een baan en ga zelf aan de slag of neem deel aan onze tennislessen. Voor alle leeftijden en niveaus. Door onze ruime openingstijden is er altijd wel een baan vrij.

Aanbod sportactiviteiten

Naast tennis in Ede biedt Tesqua nog veel meer sportactiviteiten. Wil je bijvoorbeeld een andere racketsport uitproberen? Kom dan squashen! Of ontdek het populaire Padel. Er zijn genoeg sportactiviteiten waardoor jij je helemaal kunt uitleven. Probeer ze allemaal is een keer uit! Met een dagpas heb je toegang tot veel activiteiten. Vraag nu een dagpas aan, we leggen je graag uit wat mogelijk is!

vrij-tennissen-bij-onze-tennisclub

Boek een tennisbaan in Ede bij Tesqua

Heb jij je maatje al overgehaald om een potje tennis in Ede te gaan spelen? Reserveer dan eenvoudig een baan door contact met ons op te nemen! Je kunt ons bellen of mailen. Onze faciliteiten zijn alleen toegestaan voor leden. 

Uiteraard kun je ook langskomen op locatie. Tesqua is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Wanneer kom jij een balletje slaan op een baan van Tesqua?

Veelgestelde vragen over Tennis Ede

Een baan reserveren kan bij ons doen als je lid bent. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten, dit is gewoon inbegrepen bij jouw abonnement! Wil je een keertje komen proberen? Vraag dan een dagpas aan!

Dat is heel eenvoudig! Je kunt gemakkelijk online inschrijven door dit formulier in te vullen voor een tennisles. Of kom gerust even langs bij ons aan de balie, dan helpen we je graag verder!

Zeker, bij Tesqua in Ede kun je ook in de winter tennissen! We beschikken over 6 buitenbanen en 7 overdekte banen. Op deze binnenbanen kun je gedurende de wintermaanden tennislessen nemen, ongeacht de weersomstandigheden. Ideaal voor wie liever niet in de kou speelt of wanneer het regent. Zo blijf je lekker actief!
Dat hangt af van wat je zoekt. Geef je de voorkeur aan privéles of speel je liever in een groep? Wil je een reeks lessen of af en toe eentje? Omdat er diverse opties zijn, adviseren we je om in gesprek te gaan met een van onze tennistrainers. Op die manier kunnen we een tennisles bieden die perfect bij jou past. We staan klaar om je persoonlijk en op maat te helpen.