a

Yoga Ede

Of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit eerder een yogales hebt gevolgd, bij Tesqua in Ede ben je aan het juiste adres voor yogalessen van gecertificeerde yogadocenten. Je lichaam, geest en ziel komen in balans door diverse yoga oefeningen uit te voeren. Wil jij zowel de fysieke als mentale voordelen van yoga ervaren? Schrijf je dan snel in of vraag vrijblijvend een dagpas aan.

Yoga-ede

Yoga goed voor je lichaam

Yoga maakt je lichaam sterker, verbetert je bloedcirculatie, verlaagt je bloeddruk en verhoogt je concentratievermogen. Hierdoor zul je een betere nachtrust ervaren en versterk je ook nog eens je immuunsysteem. Tijdens de oefeningen in de les ligt de focus op je coördinatie en ademhaling om meer bewustzijn te creëren van je lichaam. De les wordt afgesloten met een ontspannende meditatie om alles los te laten.

Je mentale gezondheid en innerlijke rust

Yoga is zowel goed voor je fysieke als mentale gezondheid. Innerlijke rust is een belangrijk onderdeel van yoga. Dit stimuleert positiviteit en zorgt ervoor dat je minder stress zult ervaren. Door onder begeleiding meditatieve yoga oefeningen uit te voeren kun je écht tot jezelf komen. Denk hierbij aan gedraaide houdingen, strekkende houdingen, vooroverbuigingen of een combinatie hiervan. De yogadocenten zullen je begeleiden om de oefeningen correct uit te voeren.

Yoga-goed-voor-innerlijk-rust-en-mentale-gezondheid
maak-ook-gebruik-van-andere-faciliteiten

Maak ook gebruik van de andere faciliteiten

Yoga is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, van beginner tot ervaren yogi. Onze gecertificeerde yogadocenten geven lessen voor elk niveau met de gewenste begeleiding. Maar als complete Sport & Healthclub biedt Tesqua ook andere faciliteiten aan. Zo kun je na je yogales nog verder ontspannen in het zwembad of het Turkse stoombad. Vervolgens kun je genieten van een gezonde maaltijd in het restaurant om je sportieve, maar toch ook rustgevende activiteit af te sluiten.

Volg een gratis proefles Yoga in Ede

Vele sportievelingen uit Ede en omliggende steden als Rhenen, Wageningen, Bennekom en Renkum gingen je voor en hebben een yogales gevolgd bij Tesqua. Ben je zelf ook benieuwd naar zowel de fysieke als mentale voordelen van yoga? Boek dan snel een proefles yoga Ede bij Tesqua en ervaar het zelf!

gratis-yoga-proefles-Ede

Je volgt Yoga in Ede natuurlijk bij sport & healthclub Tesqua! Onze yogadocenten geven namelijk iedere week allerlei verschillende yogalessen. Van Yoga voor beginners tot aan Yinyoga, Poweryoga, Nidra Yoga en ook Bodybalance is een yoga vorm. En Yoga is zeker niet alleen voor vrouwen. Ook mannen ervaren steeds meer de voordelen van Yoga.

Yoga is goed voor je lichaam én geest. Door regelmatig aan Yoga te doen wordt je lichaam krachtiger maar ook flexibeler. Naast het fysieke gedeelte is Yoga ook goed voor je mentale gezondheid. Door wekelijks aan Yoga te doen kun je je beter concentreren en slaap je beter. Zeker als je de sessie afsluit met een heerlijke ontspannen meditatie!

Er is niet perse een Yoga les voor beginners. Tijdens de lessen worden er verschillende Yoga houdingen uitgelegd. Deze houdingen zijn basis houdingen. Vanuit die houding kan je verdieping zoeken en dus meer uitdaging. Eigenlijk kan je gewoon starten met Yoga er ervaren wat het voor jou kan betekenen. Luisteren naar je lichaam is het allerbelangrijkste!

Een yogales kost je bij Tesqua niets extra’s. Het zit bij je lidmaatschap in. Als je een abonnement hebt, kun je dus in principe onbeperkt onze groepslessen volgen en van onze faciliteiten gebruik maken. Wil je liever eerst een proefles volgen? Snappen we. Vraag daarom dagpas aan en ontdek snel of onze lessen Yoga in Ede iets voor jou zijn!