Yoga Ede

Of je nu een ervaren yogi bent of nog nooit eerder een yogales hebt gevolgd, bij Tesqua in Ede ben je aan het juiste adres voor yogalessen van gecertificeerde yogadocenten. Je lichaam, geest en ziel komen in balans door diverse yoga oefeningen uit te voeren. Wil jij zowel de fysieke als mentale voordelen van yoga ervaren? Schrijf je dan snel in of vraag vrijblijvend een dagpas aan.


Neem contact op

Yoga ede

Yoga goed voor je lichaam

Yoga maakt je lichaam sterker, verbetert je bloedcirculatie, verlaagt je bloeddruk en verhoogt je concentratievermogen. Hierdoor zul je een betere nachtrust ervaren en versterk je ook nog eens je immuunsysteem. Tijdens de oefeningen in de les ligt de focus op je coördinatie en ademhaling om meer bewustzijn te creëren van je lichaam. De les wordt afgesloten met een ontspannende meditatie om alles los te laten.

Je mentale gezondheid en innerlijke rust

Yoga is zowel goed voor je fysieke als mentale gezondheid. Innerlijke rust is een belangrijk onderdeel van yoga. Dit stimuleert positiviteit en zorgt ervoor dat je minder stress zult ervaren. Door onder begeleiding meditatieve yoga oefeningen uit te voeren kun je écht tot jezelf komen. Denk hierbij aan gedraaide houdingen, strekkende houdingen, vooroverbuigingen of een combinatie hiervan. De yogadocenten zullen je begeleiden om de oefeningen correct uit te voeren.

Yoga goed voor innerlijk rust en mentale gezondheid
maak ook gebruik van andere faciliteiten

Maak ook gebruik van de andere faciliteiten

Yoga is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, van beginner tot ervaren yogi. Onze gecertificeerde yogadocenten geven lessen voor elk niveau met de gewenste begeleiding. Maar als complete Sport & Healthclub biedt Tesqua ook andere faciliteiten aan. Zo kun je na je yogales nog verder ontspannen in het zwembad of het Turkse stoombad. Vervolgens kun je genieten van een gezonde maaltijd in het restaurant om je sportieve, maar toch ook rustgevende activiteit af te sluiten.

Volg een gratis proefles Yoga in Ede

Vele sportievelingen uit Ede en omliggende steden als Rhenen, Wageningen, Bennekom en Renkum gingen je voor en hebben een yogales gevolgd bij Tesqua. Ben je zelf ook benieuwd naar zowel de fysieke als mentale voordelen van yoga? Boek dan snel een gratis proefles yoga Ede bij Tesqua en ervaar het zelf!

Dagpas aanvragen

gratis yoga proefles Ede