a

Sauna Veenendaal

Wat is er fijner dan na een lekkere workout even helemaal tot rust te komen? Bij Tesqua ben je aan het juiste adres om heerlijk te ontspannen in de sauna in de buurt van Veenendaal. Wij verwelkomen je graag in onze Sport & Healthclub in Ede waar je terecht kunt voor inspanning en ontspanning. Tesqua’s wellness is van hoge kwaliteit en niet alleen mooi en sfeervol, maar ook zeer uitgebreid. Met een groot verwarmd zwembad, een whirpool, Turks stoombad, Finse sauna, voetenbad én stortdouche. Kortom: een complete wellnessbeleving. Goed voor het lichaam, goed voor de geest. 

Kom tot rust in onze Finse sauna Veenendaal

Kom volledig tot rust in de mooie wellness voorzieningen in de omgeving van Veenendaal. De Finse sauna is ideaal om na een fanatieke training even te ontspannen. Laat jouw spieren tot rust komen en pak een moment voor jezelf. Deze Finse sauna werkt op basis van luchtverwarming en bereikt hoge temperaturen van 85 graden. Het immuunsysteem wordt geactiveerd door de hoge temperaturen van de sauna. Goed voor de ontspanning, de spieren én jouw gezondheid. In onze wellness faciliteiten is het dragen van badkleding verplicht.  

finse sauna veenendaal
meer dan een sauna veenendaal

Niet alleen een sauna

Het aanbod bij Tesqua is enorm gevarieerd. Dat noemen wij verrassend veelzijdig. Zo kun je bij ons, naast de wellness faciliteiten, terecht voor groepslessen, fitness, tennis, squash, padel en pickleball: dit allemaal in één abonnement. Wat beweegt jou om te sporten? Wij ontdekken graag met jou wat jou beweegt om te sporten en welk abonnement het beste bij jouw situatie past.   

Kom ontspannen in de Sauna in omgeving Veenendaal

Voor ontspanning en een goede workout kun je bij Tesqua terecht. Fitnessen, zwemmen of genieten van de wellness? Alles is mogelijk! Wij bespreken graag samen met jou de mogelijkheden. Wil je Tesqua een keer zelf ervaren? Vraag dan een rondleiding aan en wij laten je Tesqua alvorens jij Tesqua wil proberen graag zien.  

ontspannen in sauna veenendaal
Onze wellness is een belangrijk onderdeel van Tesqua. Veel van onze sporters gaan na het sporten even lekker ontspannen in de Finse sauna of het Turks stoombad. Maar baantjes zwemmen of meedoen met een aquales behoort ook tot de mogelijkheden. Dus kies je voor inscpanning of voor ontspanning? Het kan allemaal!

Om gebruik te maken van onze sauna bij Veenendaal heb je een abonnement nodig. Voor een vaste prijs maak je hiervoor gebruik van de hele wellness … en meer! Je kunt bij ons namelijk ook sporten. Van fitness, spinning en tennis tot aan pilates en yoga. Individueel of in groepsles. Want er is niks lekkerder dan na je workout even te ontspannen in de sauna!

Badkleding is verplicht in de sauna, dus neem wel even je zwemkleding en je eigen handdoek mee. In de Finse sauna maak je vanwege hygiene gebruik van je eigen handdoek. Een extra handdoek om daarna mee af te drogen is geen overbodige luxe. Je kunt bij Tesqua in het restaurant drinken en eten bestellen, maar het is ook wel slim om een flesje water mee te nemen als je de sauna in gaat! Hydrateren is belangrijk!