Afvallen Ede

Ben jij opzoek een sportschool in Ede waar je op een gezonde manier en met de juiste oefeningen kan afvallen? Sport & Healthclub Tesqua biedt jou alle mogelijkheden om op een verantwoordelijke en plezierige manier af te vallen. Naast het diverse sportaanbod, heeft Tesqua ook ervaren coaches in huis die jou begeleiden en motiveren. Tesqua is meer dan een sportschool. Bij ons ervaar je een hele nieuwe sportbelevenis. Benieuwd? Kom een dagje proefsporten bij Tesqua.

afvallen-met-de-juiste-voeding

Afvallen in Ede met de juiste voeding

Voeding en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De juiste voeding is dan ook erg belangrijk bij het afvallen. Maar wat is de juiste voeding voor jou? Daar kunnen onze trainers je het antwoord op geven. Ze helpen je bij het samenstellen van het ideale trainingsschema en geven je het juiste voedingsadvies. Zodat jij op een gezonde manier kunt afvallen.

Motivatie & deskundigheid

Heb jij jezelf vaker verteld eindelijk iets aan je gewicht te doen, maar houd je het niet vol? Bij Tesqua horen we vaker voornemens van mensen die de mooiste plannen hebben, maar uiteindelijk afhaken. Sommige mensen hebben behoeften aan extra stimulans op moeilijke momenten. Anderen hebben meer houvast nodig in de vorm van een trainingsschema en voedingsschema. Met behulp van onze coaches stel je samen met ons een sportdoel op, waardoor je op een leuke manier kunt werken aan jouw streefgewicht.
Motivatie-deskundigheid-tesqua
afvallen-met-meerdere-sporten

Afvallen met verschillende sporten

Moeite met het volhouden van één sport? Stimuleer jezelf met het beoefenen van verschillende sportactiviteiten. Bij Tesqua is er keuze uit verschillende sporten. Benieuwd welke activiteiten het beste passen bij jouw sportdoel? De begeleiders en coaches die in het sportcentrum rondlopen, adviseren je en helpen je bij het vinden van een sport die past bij jouw doelen. En bij het samenstellen van een sportschema die past bij jouw manier van bewegen.

Probeer bijvoorbeeld eens een groepsles aquatraining, kom fitnessen, squashen, zwemmen of doe mee met de yoga les!

Afvallen in Ede bij Tesqua

Wil jij afvallen in Ede? Kom langs bij Tesqua Sport & Healthclub. Of je nu op zoek bent naar een plek waar je extra gemotiveerd wordt of je meer handvaten wil om je doel te bereiken. Bij Tesqua
val je gezond af op je eigen tempo.

Afvallen-bij-tesqua