a

Afvallen Ede

Ben jij op zoek naar een sportschool in Ede waar jij kan werken aan jouw leefstijl? Sport & Healthclub Tesqua biedt jou alle mogelijkheden om op een verantwoordelijke en plezierige manier af te vallen. Naast ons veelzijdige sportaanbod, heeft Tesqua ook ervaren persoonlijke coaches in huis die jou begeleiden en motiveren. Ontdek wat Tesqua voor jou kan betekenen! 

 

Afvallen in Ede met de juiste voeding

Voeding en gezondheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De juiste voeding is dan ook erg belangrijk bij het afvallen. Maar wat is de juiste voeding voor jou? Daar kunnen onze trainers je het antwoord op geven. Ze helpen je bij het samenstellen van het ideale trainingsschema en geven je het juiste voedingsadvies. Zodat jij op een gezonde manier kunt afvallen.

afvallen-met-de-juiste-voeding
personal training ede

Motivatie & deskundigheid

Kan jij wel wat extra motivatie gebruiken? Dan zit jij bij Tesqua aan het juiste adres. Sommige mensen hebben behoeften aan extra stimulans op moeilijke momenten. Anderen hebben meer houvast nodig in de vorm van een trainingsschema en voedingsschema. De basiskennis en persoonlijke coaching zit bij jouw abonnement inbegrepen. Wil jij één op één begeleiding? Dan is Personal training een goede optie. Je wordt gedurende het traject intensief begeleid door één van onze trainer op een manier die bij jou past. 

Afvallen met verschillende sporten

Houd jij van afwisseling? Stimuleer jezelf met het beoefenen van verschillende sportactiviteiten. Bij Tesqua is er keuze uit verschillende sporten. Benieuwd welke activiteiten het beste passen bij jouw sportdoel? De begeleiders en coaches die in het sportcentrum rondlopen, adviseren je en helpen je bij het vinden van een sport die past bij jouw doelen, waaronder ook afvallen. Dit in combinatie met beweging voor het beste resultaat!

Wat beweegt jou? Benieuwd naar een groepsles aquatrainingfitnessensquashenzwemmen of een yoga les? Vraag een dagpas aan en wij laten je Tesqua graag ervaren.

yoga in veenendaal
Motivatie-deskundigheid-tesqua

Afvallen in Ede bij Tesqua

Wil jij afvallen in Ede? Kom langs bij Tesqua Sport & Healthclub. Of je nu op zoek bent naar een plek waar je extra gemotiveerd wordt of je meer handvaten wil om je doel te bereiken. Bij Tesqua val je gezond af op je eigen tempo.

Jazeker! We weten als geen ander dat afvallen soms moeilijk vol te houden is. Daarom lopen er bij Tesqua altijd ervaren trainers en coaches rond die jou helpen met een persoonlijk trainingsschema of je wat extra stimuleren je doelen te bereiken. Juist op de momenten dat je het even moeilijk hebt. Zo helpen we je op weg naar je streefgewicht!

Natuurlijk kunnen wij je helpen met voeding. Juist de combinatie van voeding en beweging zorgt voor een optimaal resultaat. Tegenwoordig gaat het lang niet alleen meer om kilo’s verliezen maar ook om een gezond en volwaardig eetpatroon. Onze instructeurs helpen je graag om samen een optimaal schema te maken.

Afvallen in Ede doe je bij Sport & Healthclub Tesqua aan de Horsterweg 3. Je kunt ons met de auto bereiken via de Kastelenlaan en de Koekeltse Boslaan en met de fiets ook via de Noorder Parallelweg. Kom je liever met het OV? Dan kun je het best uitstappen bij bushalte Koekeltse Boslaan. Het is vanaf daar maar 5 minuutjes lopen naar Tesqua.

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt, we vertellen je het graag. Je bent van harte welkom.

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Wil jij eens voelen hoe het is om lid te zijn van Tesqua? Dan is dit je kans. Klik op onderstaande knop en volg de stappen, dan zien wij jou binnenkort.