Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Yoga

Ben je op zoek naar ontspanning? We leven in een wereld waar alles steeds sneller gaat. Een beetje ontspanning is daarom zeker geen overbodige luxe. We bieden verschillende soorten yoga aan zodat er altijd een vorm is die bij jou past.

Yoga

Bij bewegen gaat het niet alleen om inspanning, maar ook om ontspanning, én het vinden van de juiste balans tussen deze twee. Hiervoor is Yoga ideaal. Bij Yoga draait alles om het vinden van het juiste evenwicht. Tussen inspanning en ontspanning. Tussen lichaam en geest. Yoga gaat over bewustwording op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Maar bovenal is Yoga gewoon heel erg fijn. Tesqua biedt vier verschillende yogavormen: Yoga, Power Yoga, Yin Yoga en Broga.

Naast de reguliere lessen hebben we bij Tesqua regelmatig verdiepingscursussen. Klik hier voor meer informatie.

 

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Aquatraining

Lekker actief in het water. In het water ben je zelf een stuk lichter waardoor het trainen nagenoeg voor iedereen mogelijk is. Maar vergis je niet, dat iedereen mee kan doen wil niet zeggen dat deze lessen makkelijk zijn.

Lees meer