Yoga Veenendaal

Bij Tesqua kun je yoga in omgeving Veenendaal beoefenen met gecertificeerde docenten. Of je nu een doorgewinterde yogi bent of een beginner: Tesqua in Ede biedt yogalessen voor iedereen. Ontdek balans tussen je lichaam, geest en ziel door verschillende yoga-oefeningen. Keertje proberen? Vraag dan een dagpas aan.
Yin yoga veenendaal

Gezondheidsvoordelen Yoga

Met yoga kun je je lichamelijke gezondheid verbeteren door jouw lichaam te versterken, de bloedcirculatie te stimuleren, de bloeddruk te verlagen en jouw concentratievermogen te verhogen. Je zult beter slapen en een sterker immuunsysteem krijgen. Tijdens de lessen wordt de nadruk gelegd op coördinatie en ademhaling om het lichaamsbewustzijn te bevorderen.

Yogalessen volgen in omgeving Veenendaal

Yoga is goed voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid, bevordert innerlijke rust en vermindert stress. Tijdens de yogalessen voer je meditatieve oefeningen uit, zoals draaien, stretchen en vooroverbuigingen. De lessen worden verzorgd door onze gecertificeerde docenten. Zij zorgen ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert en je de juiste houding hebt. Tesqua biedt vier verschillende yogavormen aan, namelijk Yoga, Power Yoga, Yin Yoga en Nidra Yoga.

yoga veenendaal

Geniet van al onze faciliteiten

Bij Tesqua zijn yogalessen beschikbaar voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, van beginners tot gevorderden. Yoga gaat over bewustwording op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Maar bovenal is Yoga gewoon heel erg fijn. Naast yoga bieden we ook andere faciliteiten. Neem bijvoorbeeld na de yogales een duik in het zwembad, kom verder tot rust in ons Turkse stoombad of neem plaats in de whirlpool. Je kunt jezelf na de yogasessie ook trakteren op een gezonde maaltijd of een verse smoothie in ons restaurant.

yoga in veenendaal

Maak ook gebruik van de andere faciliteiten

Yoga is geschikt voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, van beginner tot ervaren yogi. Onze gecertificeerde yogadocenten geven lessen voor elk niveau met de gewenste begeleiding. Maar als complete Sport & Healthclub biedt Tesqua ook andere faciliteiten aan. Zo kun je na je yogales nog verder ontspannen in het zwembad of het Turkse stoombad. Vervolgens kun je genieten van een gezonde maaltijd in het restaurant om je sportieve, maar toch ook rustgevende activiteit af te sluiten.