Geopend ma t/m vr 7.30 - 21.30 uur & za-zon 8.30 tot 16.00 uur

+31 (0)318 631 090

a

Tennis, squash & lessen

Tesqua is niet voor niets een combinatie van TEnnis en SQUAsh. Al meer dan 30 jaar wordt er bij Tesqua getennist en gesquasht. Kom je ook een balletje slaan?

Tennis, squash & lessen

Wie tennis zegt, zegt Tesqua. Met 15 tennisbanen (8 gravelbanen buiten, 7 binnenbanen) is Tesqua het grootste tennispark in de regio. Als lid kan je kosteloos een baan reserveren om lekker een balletje te slaan. Daarnaast kan je natuurlijk ook tennisles volgen bij Tesqua. De lessen zijn voor jong (vanaf 6 jaar) en oud. Voor beginners en gevorderden. Je kan in een groep een reeks van 20 lessen volgen of een privéles boeken om je skills wat verder aan te scherpen. Trouwens, alle lesmaterialen inclusief racket zijn bij de training inbegrepen.

Houd je meer van squashen? Dan kan je terecht op één van de squashbanen. Deze kan je ook bij Tesqua reserveren.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Zwemmen for kids

Heerlijk in het water. Kopje onder en lekker spelen. Tijdens de lessen in het water is het echt een feestje voor de kids en natuurlijk voor papa of mama, die lekker meedoen in het water tijdens deze lessen.

Lees meer