a

Fitness Wageningen

Voor mensen die graag willen fitnessen in de omgeving van Wageningen, is Tesqua Sport & Healthclub de ideale plek. Bij Tesqua vind je het meest uitgebreide fitnesscentrum van de regio waar je vrij kunt sporten, circuittraining kunt doen en groepslessen kunt volgen. Op onze website ontdek je ons gevarieerde aanbod voor volwassenen. Als je wilt ervaren wat Tesqua te bieden heeft, begrijpen we dat maar al te goed. Kom gerust langs en wij laten je graag zien wat Tesqua te bieden heeft. Wil je het eerst eens proberen? Vraag dan een dagpas aan!

Uitgebreide fitness in Wageningen

Bij Tesqua Sport & Healthclub vind je vrijwel elk denkbaar fitnessapparaat. Neem plaats op de crosstrainer, voer intervaltraining uit op de loopband en versterk je spieren met onze vaste krachtapparaten of losse gewichten. Onze fitnessruimte is ruim opgezet, zodat er voldoende ruimte is voor iedereen. Alle kracht- en cardioapparaten zijn verbonden met jouw persoonlijke Tesqua-app. Zo kun je altijd je voortgang en resultaten terugvinden in de app.
fitness wageningen
fitness in wageningen

Fitness en personal coaching

Bij Tesqua vinden we persoonlijke begeleiding belangrijk. Bij je abonnement is personal coaching daarom ook standaard inbegrepen. Onze gekwalificeerde trainers staan klaar om je te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Of je nu wilt werken aan kracht en conditie, wilt afvallen of aan het revalideren bent, samen stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op dat voortdurend wordt aangepast, zodat jij resultaten behaalt. Je kunt je programma ook terugvinden in de Tesqua app. Hier kun je de resultaten van je trainingen en metingen bekijken en meedoen met groepslessen.

Oppas voor de kids

Bij Tesqua beschikken we over een ruime kidsclub waar kinderen van 0 tot en met 12 jaar welkom zijn. Dat betekent dat jij lekker kan sporten terwijl jouw kids ook een gezellige tijd hebben. Knutselen, een mooie tekening maken, spelen in het keukentje of lekker buiten spelen, het kan allemaal. En wie weet kunnen jullie het sporten afsluiten door nog even samen te gaan zwemmen.

kidsclub ede
fitness bij tesqua in wageningen

Kom fitnessen in omgeving Wageningen!

Als uitgebreide Sport & Healthclub heeft Tesqua veel te bieden. Naast fitness kun je bij ons ook genieten van het zwembad en de wellnessfaciliteiten, zoals een Turks stoombad, een Finse sauna en een whirlpool. Ook kun je bij ons genieten van een gezonde maaltijd in ons restaurant. Alles is erop gericht om sporten leuker te maken, want bewegen is immers goed voor je gezondheid.

Veel enthousiaste sporters komen naar onze prachtige sportschool in Ede, ook vanuit nabijgelegen plaatsen zoals Bennekom, Rhenen, Wageningen en Veenendaal. We hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur, voor zowel (elektrische) auto’s als fietsen. Tesqua heeft ruime openingstijden. Wil je meer informatie of wil je een dagpas of abonnement aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt, we vertellen je het graag. Je bent van harte welkom.

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Wil jij eens voelen hoe het is om lid te zijn van Tesqua? Dan is dit je kans. Klik op onderstaande knop en volg de stappen, dan zien wij jou binnenkort.