a

Fitness Veenendaal

Of je nu wilt afvallen, om een medische reden moet sporten of gewoon omdat je lekker fit wil blijven – Tesqua is de plek voor fitness nabij Veenendaal. Met personal coaching, groepslessen en een uitgebreide gym bieden we alles wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen. 

Cardio, krachttraining & groepsles

Als je van fitness houdt, ben je bij Tesqua helemaal op je plek. Wij beschikken over alle denkbare fitnessapparaten; voor krachttraining en cardiotraining. De fitnessvloer is lekker ruim en open opgezet. Kan je wel wat hulp en advies gebruiken? Geen zorgen: persoonlijke coaching zit bij je abonnement inbegrepen. Een coach die afhankelijk van jouw doelstellingen een persoonlijk trainingsprogramma opstelt en tussentijds aanpast. Zo ben je van een geweldig resultaat verzekerd!

fitness veenendaal
fitness in veenendaal

Personal fitness nabij Veenendaal

Bij Tesqua ben je ook aan het juiste adres voor personal fitness nabij Veenendaal. Met een abonnement kun je namelijk ook gebruik maken van personal coaching. Onze gediplomeerde trainers helpen je graag met een persoonlijk trainingsschema, zodat je altijd weet wat je moet doen voor het maximale resultaat. En met onze app zie je altijd jouw voortgang terug. Zo blijf je gemotiveerd om steeds weer te blijven pushen!

En lekker relaxen

Tesqua biedt veel meer dan alleen fitness nabij Veenendaal. We hebben bijvoorbeeld een groot aantal padel- en tennisbanen voor als je een keer een balletje wil slaan. En we beschikken ook over een heerlijke wellness voor na je workout. Compleet met zwembad, whirlpool, sauna, Turks stoombad en ga zo maar door. Daarna geniet je nog even van een gezonde maaltijd in ons restaurant en je bent weer helemaal opgeladen!

fitness omgeving veenendaal
fitness bij tesqua in veenendaal

Word ook lid van Tesqua

Met al die faciliteiten is Tesqua dus the place to be als het gaat om fitness vlakbij Veenendaal. Kennismaken? Dat kan! Vraag een dagpas aan. Daarmee maak je een hele dag gebruik van ons hele sportcentrum. Of kies nu het abonnement dat het best bij je past en schrijf je direct in!

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt, we vertellen je het graag. Je bent van harte welkom.

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Wil jij eens voelen hoe het is om lid te zijn van Tesqua? Dan is dit je kans. Klik op onderstaande knop en volg de stappen, dan zien wij jou binnenkort.

Tesqua biedt een grote fitness aan met geavanceerde cardio- en krachttrainingsapparatuur en verschillende groepslessen, zoals Bootcamp, Bokszaktraining, Spinning en Yoga.

Ja, personal coaching zit bij jouw abonnement inbegrepen. Onze gediplomeerde trainers helpen je met een persoonlijk trainingsschema zodat jij jouw grenzen of doelen kan (blijven) verleggen. De voortgang houd je bij via de Tesqua app. 

Tesqua heeft naast fitness ook padel- en tennisbanen, een wellness met zwembad, whirlpool, sauna en Turks stoombad, en een restaurant waar je een gezonde maaltijd kunt eten.