Bevriezen

Wist je dat je in sommige gevallen je abonnement bij Tesqua kan bevriezen? We leggen je graag uit hoe dat werkt. 

Abonnement bevriezen als je even niet kunt sporten.

Het kan gebeuren dat je even niet kunt sporten. We willen ook in dit geval graag verrassend persoonlijke oplossingen voor je zoeken. Wanneer je het formulier aan de rechter kant invult zullen wij deze aandachtig bestuderen en contact met je opnemen. We kijken dan samen of we jouw abonnement tijdelijk kunnen stilzetten en hoe we er samen voor kunnen zorgen dat je deze op een later moment weer kunt oppakken. 

Kun je even niet sporten vanwege een blessure? Dan wijzen we je graag op de mogelijkheden bij onze collega’s van de Jong (sport)fysiotherapie. 

Jouw gegevens

Fysiotherapie bij Tesqua

Onze deskundige collega’s van de Jong (sport)fysiotherapie staan voor je klaar als je even niet kunt sporten. Door hun jarenlange ervaring zorgen zij dat jouw hersteltraject zo goed mogelijk verloopt, en jij het sporten snel weer kunt oppakken. 

Biocircuit

Heb je even niet de tijd of motivatie? Probeer dan het Biocircuit. In slechts 30 minuten een volledige training waarbij je alle spiergroepen traint. Het slimme systeem past zich automatisch aan jouw lichaamsmaten aan en zorgt dat jij nooit op een toestel hoeft te wachten.