a

Wat beweegt ons?

Maarten en Marieke zijn samen eigenaar van Tesqua. “Verrassend persoonlijk en verrassend veelzijdig, dat is waarvoor wij bij Tesqua staan. Al jaren werken wij, als broer en zus, met veel plezier samen. Met alle medewerkers proberen we iedere dag onze sporters met veel plezier gebruik te laten maken van onze faciliteiten”. 

"Onze kernwaarden zijn – verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk".

Tesqua is opgericht in 1977. Het opende destijds haar deuren als een Tennis- & Squashpark met 10 buitenbanen, 9 binnenbanen en 4 squashbanen. Jaarlijks vonden hier grote tennistoernooien plaats en bekende namen als Lendl, Edberg, McEnroe en Agassi hebben hier getennist. In 2003 heeft Tesqua een enorme metamorfose ondergaan. Van tennis en squash naar een multifunctioneel sport- & healthclub.  Het concept van all-in sporten sloeg aan! In de loop der jaren hebben er heel wat verbouwingen plaatsgevonden met altijd in ons achterhoofd – we willen het beste voor onze sporters. In 2019 was de laatste grote verbouwing. Tesqua wordt steeds digitaler. Nieuwe toestellen van marktleider Technogym, onze eigen Tesqua app, het online reserveren, maar ook de huidige vernieuwingen als ons nieuwe outdoor terrein (TSQ Outdoor) en de padel- en pickleball banen… We maken het onze leden steeds veelzijdiger en makkelijker! 

Onze kernwaarden zijn – verrassend veelzijdig en verrassend persoonlijk. 

Verrassend Veelzijdig

Bij Tesqua zijn de mogelijkheden om te sporten eindeloos. Tienduizend vierkante meter aan faciliteiten: van tennis tot fitness, van groepslessen tot personal training en van zwemmen tot squash. Daarmee is Tesqua een van de grootste sportclubs van Nederland. Je vindt er ook fysiotherapie en voedingsadvies. En ontspannen doe je in onze luxe Wellness of ons gezellige restaurant. Maar ook hetgeen wij aanbieden is Tesqua verrassend veelzijdig. De eindeloze mogelijkheden voor een trainingsschema, tennislessen, groepslessen voor kinderen en veelzijdige vernieuwingen die de sporters blijven uitdagen. Bij Tesqua is er altijd wel iets wat jou beweegt. 

Verrassend Persoonlijk

Onze omvang doet niets af aan onze aandacht. Die is altijd prettig en altijd persoonlijk. Van de liefde waarmee we jouw cappuccino zetten tot het warme onthaal in de Kidsclub. Want sporten is veel leuker in een club waar jij je thuis voelt. Met persoonlijke begeleiding en professionele trainers die jou motiveren en stimuleren, zodat de leden op een effectieve en aangename manier jouw doelstelling(en) bereikt. Vanuit deze gedachten proberen wij in ieder gesprek het lid centraal te zetten, zij het in het zoeken naar uitdagingen, zij het in het zoeken naar oplossingen. 

Wat beweegt jou?

Wij vinden het leuk om jou te leren kennen. Dus vraag een dagpas aan, kom eens langs of stel je vraag via een van onze social media kanalen. We leren je graag kennen en zijn benieuwd naar jouw beweegredenen.

Volg ons op de socials #tesqua

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt, we vertellen je het graag. Je bent van harte welkom.

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Wil jij eens voelen hoe het is om lid te zijn van Tesqua? Dan is dit je kans. Klik op onderstaande knop en volg de stappen, dan zien wij jou binnenkort.