a

Dagpas aanvragen

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Voor € 15,- kan jij een dagpas aanvragen. Wij nemen contact met jou op om een dag in te plannen, zodat jij Tesqua kan uitproberen.  

Zou je graag willen ervaren wat Tesqua jou te bieden heeft?

Omdat er zo veel te doen is bij Tesqua kunnen we ons voorstellen dat je eerst even wilt komen proberen. Het aanvragen van een dagpas is dan een hele goede optie. De kosten voor een dagpas bedragen € 15,-.

Op een dagpas ontdek jij wat jou beweegt. Lekker ontspannen in het zwembad of de sauna (met badkleding), fitnessen, een groepsles volgen, tennissen of misschien wel squashen.

Indien jij lid wordt, dan zullen wij deze kosten achteraf met jouw abonnement verrekenen.

Ben jij geïnteresseerd om bij Tesqua te komen bewegen? 

Wanneer je een dagpas aanvraagt spreken we samen een moment af wanneer je komt proberen. We maken eventueel een afspraak voor je met een trainer die je meer kan laten zien op het gebied van fitness, tennis, personal training, of we reserveren een plekje voor je in een groepsles. Ook zorgen we dat één van onze medewerkers je vertelt over de mogelijkheden die Tesqua te bieden heeft en welke abonnementsvormen we jou kunnen aanbieden. Zo weet je precies waar je aan toe bent voor je begint.

*Het is per persoon mogelijk om één keer per half jaar een dagpas aan te vragen. 

Jouw gegevens

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :

Geen zorgen! Je zit nergens aan vast. Kom bij ons een dagje uitproberen!