Dagpas aanvragen

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 

Zou je graag willen ervaren wat Tesqua jou te bieden heeft?

Omdat er zo veel te doen is bij Tesqua kunnen we ons voorstellen dat je eerst even wilt komen proberen. Het aanvragen van een gratis dagpas is dan een hele goede optie. Ben jij geïnteresseerd om bij Tesqua te komen bewegen? Dan nodigen wij je graag uit om Tesqua eens te bezoeken. Je kunt hiervoor een dagpas vragen.  

Wanneer je een dagpas aanvraagt spreken we samen een moment af wanneer je komt proberen. We maken eventueel een afspraak voor je met een trainer die je meer kan laten zien op het gebied van fitness, tennis, personal training, of we reserveren een plekje voor je in een groepsles. Ook zorgen we dat één van onze medewerkers je vertelt over de mogelijkheden die Tesqua te bieden heeft en welke abonnementsvormen we jou kunnen aanbieden. Zo weet je precies waar je aan toe bent voor je begint.

Tot snel bij Tesqua!

Jouw gegevens

  • MM slash DD slash JJJJ
  • :