a

Personal Training Veenendaal

Een personal trainer zorgt voor meer motivatie bij het sporten, helpt je met alles uit jezelf te halen en geeft je persoonlijk advies. Is dit iets wat jij kan gebruiken in jouw trainingen? Dan is personal training bij Tesqua Sport & Healthclub in de buurt van Veenendaal iets voor jou! De personal trainers bij Tesqua hebben allemaal verschillende specialiteiten waarmee ze jou richting jouw sportdoelen helpen. Er is altijd iemand die bij jou past en je kan helpen!
sportdoelen-halen-personal-training-veenendaal

Hulp met jouw sportdoelen

Een personal trainer kan je op veel verschillende manieren helpen. Zo kan de trainer je helpen met het bepalen van je doelen en weet diegene ook hoe je ze kan bereiken. Onze personal trainers hebben dan ook toegang tot al onze faciliteiten. Het zwembad, de fitnesszaal of de tennisbaan zijn allemaal ter beschikking om jou zo goed mogelijk te helpen richting jouw volgende sportdoel. Tesqua heeft al meer dan 20 jaar ervaring, waarbij kennis en kwaliteit onze belangrijkste waarden zijn. Dit geldt dus ook voor onze coaches. Zij hebben een uitgebreide opleiding gehad en weten dus hoe zij jou met een persoonlijk plan kunnen helpen.

Personal training en fitness in de buurt van Veenendaal

Wij beschikken over een ruim opgezette fitnesszaal. Maar liefst 500 vierkante meter aan fitness! In deze grote ruimte vind je de beste apparaten en benodigdheden voor een hoogwaardige training. Je komt hier hoge kwaliteit cardioapparatuur tegen zoals een loopband, roeiapparaat en crosstrainers. Ideaal voor een goede cardiotraining. In het ‘krachthonk’ kom je nog eens een keer hoge kwaliteit appratuur tegen. De merken die wij gebruiken in onze sportschool zijn de besten in hun vak, namelijk Technogym, FunXtion en Life Fitness. De apparatuur en de expertise van onze trainers maken dat wij alles in huis hebben voor een training die afgestemd is op jouw persoonlijke doelen.

personal-training-fitness-tesqua
personal training op maat nabij veenendaal

Personal training afgestemd op jouw sportdoelen

Wat zijn jouw sportdoelen? Is dat lichaamsgewicht verliezen? Sterkere spieren? Of een beter uithoudingsvermogen? Wat je sportdoelen ook mogen zijn, de personal training van Tesqua in de buurt van Veenendaal helpen je hierbij. Onze personal training start altijd met een intakegesprek. Dan weten wij precies waar je staat en waar je heen wilt. Op deze manier kunnen wij een training aanpassen op jouw persoonlijke behoeften! Zo kijken wij ook naar de personal trainer die het best bij jou past.

Vraag een proeftraining aan bij Tesqua

Weet je nog niet of personal training iets voor jou is? Vraag dan een gratis proeftraining aan! Op deze manier kom je erachter hoe persoonlijk de personal training in de buurt van Veenendaal echt is. Sporten wordt gaandeweg ook steeds leuker, omdat je een goede band met je coach opbouwt en natuurlijk dichter bij je doelen komt!

proeftraining personal training tesqua

Een proeftraining aanvragen is simpel. Een dagpas kan je aanvragen via onze website. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Je vindt onze sportschool nabij Veenendaal in Ede aan de Horsterweg 3. Vanuit het centrum van Veenendaal ben je er vaak al in een kwartiertje als je via de A12, de Dr. W. Dreeslaan en de Koekeltse Boslaan rijdt. Maar je kunt ons ook via Buurtlaan Oost en de Schutterweg bereiken. Dat is vaak nog net ietsjes sneller. We zien je graag snel bij Tesqua!

Wij hebben een breed aanbod aan faciliteiten in onze sport & healthclub. Zo kan je onder andere een restaurant, een padelbaan en een zwembad bij ons verwachten. Bekijk al onze faciliteiten.