Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Cardiotraining

Met een ruim aanbod in cardiotoestellen is er voor ieder wat wils. Fietsen, drie verschillende soorten crosstrainers en de meest geavanceerde loopbanden. Tesqua heeft dat wat jij nodig hebt om jouw conditie te verbeteren.

Cardiotraining

Bij Tesqua hebben we een groot aanbod aan cardio toestellen. Dit varieert van loopbanden tot fietsen en van crosstrainers tot stairclimbers. De mogelijkheden om jouw conditie te verbeteren zijn eindeloos.

Op alle toestellen kan je inloggen met jouw Tesqua account en kan je jouw vordering bijhouden. Zelfs jouw trainingen buiten kan je toevoegen in jouw account op de Tesqua app.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Bootcamp training

Voor de liefhebbers van “buiten” hebben wij de bootcamp lessen. We combineren hier verschillende oefeningen in de buitenlucht. Of het nu zonnig is of plenst van de regen, de bootcamp gaat buiten gewoon door. Zorg dus ook voor passende kleding!

Lees meer