Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Cardiotraining

Met een ruim aanbod in cardiotoestellen is er voor ieder wat wils. Fietsen, drie verschillende soorten crosstrainers en de meest geavanceerde loopbanden. Tesqua heeft dat wat jij nodig hebt om jouw conditie te verbeteren.

Cardiotraining

Bij Tesqua hebben we een groot aanbod aan cardio toestellen. Dit varieert van loopbanden tot fietsen en van crosstrainers tot stairclimbers. De mogelijkheden om jouw conditie te verbeteren zijn eindeloos.

Op alle toestellen kan je inloggen met jouw Tesqua account en kan je jouw vordering bijhouden. Zelfs jouw trainingen buiten kan je toevoegen in jouw account op de Tesqua app.

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Geef jij je auto al nieuwe energie?

Je kunt niet alleen jezelf, maar ook je auto nieuwe energie geven. Terwijl jij lekker sport of ontspant bij Tesqua kun je tegelijkertijd jouw auto voorzien van nieuwe energie. Wel zo makkelijk.

Lees meer

Zwemmen for kids

Heerlijk in het water. Kopje onder en lekker spelen. Tijdens de lessen in het water is het echt een feestje voor de kids en natuurlijk voor papa of mama, die lekker meedoen in het water tijdens deze lessen.

Lees meer