a

Wellness Ede

Helemaal tot rust komen, bijvoorbeeld na een knallende workout? Dat doe je bij onze wellness in Ede. Een sfeervolle en uitgebreide wellness waar je gegarandeerd ontspannen vandaan komt. Tot rust komen op een locatie bij jou in de buurt? Ontdek onze veelzijdige wellness op onze prachtige locatie en vraag een dagpas aan! 

zwembadwellness

Wellness faciliteiten Ede

Je hoeft niet ver te reizen om te genieten van de beste wellness faciliteiten, want bij Tesqua in Ede ben je aan het juiste adres. Van een whirlpool, Finse sauna en Turks stoombad tot een voetenbadje en stortdouche. Bij Tesqua kan je heerlijk ontspannen! En wat is er fijne dan na een lekkere workout nog even je spieren te ontspannen in ons verwarmde zwembad.  

Groot verwarmd zwembad

In ons grote verwarmde zwembad trek je baantjes en leef je je helemaal uit. Iedere zaterdag en zondag is het zwembad vrij toegankelijk. Ook doordeweeks ben je welkom op de momenten dat er geen zwemlessen gegeven worden. Bekijk hiervoor de zwembadbezetting. Lekker alles onder één dak. Baantjes trekken wanneer jij wil en dit alles zit inbegrepen in jouw abbonement. 

zwembad
Sauna-voetenbad-vrouwen-kletsen

Bubbelen in de whirlpool

Liever ontspannen met het hoofd achterover? Neem dan plaats in onze whirlpool. Dit verwarmde waterbad zorgt voor de meest heerlijke bubbels, zodat je optimaal tot rust kunt komen. Wat ons betreft is relaxen in de whirlpool een musthave voor iedere wellness beleving. 

Genieten in Turks stoombad

Na het bubbelen is het tijd voor een bezoekje aan het Turkse stoombad. In deze cabine ervaar je milde stoom, wat ervoor zorgt dat de huidporiën open gaan staan. Je gaat zweten, waardoor afvalstoffen in je lichaam naar buiten worden gedreven. Het werkt ontspannend en is goed voor het openen van de luchtwegen. 

Sauna-rug-staand
voetbad

Relaxen in Finse sauna

Een Finse sauna is een traditionele sauna die werkt op basis van luchtverwarming. De temperatuur loopt hier hoog op, waardoor het immuunsysteem geactiveerd wordt. Daarnaast verzacht en ontspant het spieren. Ga voor de gezonde warme lucht in onze Finse sauna in Ede en laad helemaal op! 

Stortdouche en ligbedjes

Wanneer je uit de sauna komt heeft het lichaam behoefte aan afkoeling. Een stortdouche is de ideale manier om te verkoelen. Stap onder de stortdouche en stimuleer je doorbloeding. Daarna neem je plaats op een van de vele ligbedjes om je wellness ervaring helemaal compleet te maken. 

yoga matje

Genieten in Tesqua wellness Ede!

Wil jij graag bubbelen in de whirlpool, tot rust komen in de Finse sauna of ontspannen in het Turks stoombad in Ede? Vooraf fitnessen of zwemmen, of liever alleen genieten van de wellness? Daarna nog genieten in ons restaurant? Wat je wensen ook zijn, bij Tesqua kan het! We informeren je graag over de mogelijkheden van een abonnement of een dagpas. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Onze wellness in Ede beschikt over verschillende faciliteiten. Zo neem je bijvoorbeeld een duik in het verwarmde zwembad, kom je helemaal tot rust in de whirlpool of zweet je lekker uit in de Finse Sauna of in het Turkse Stoombad. Ook hebben we een fijn voetenbadje en kun je afkoelen onder de stortdouche. Alles wat je nodig hebt om lekker te ontspannen!

Niets extra’s! Een bezoek aan de wellness zit namelijk gewoon bij je abonnement in. Voor een vast bedrag maak je namelijk gebruik van al onze faciliteiten. Dus ook de wellness. Je kunt dus zonder problemen nog even de sauna induiken na die intensieve workout om lekker te ontspannen. Maar je kan natuurlijk ook langskomen om lekker te genieten van baantjes zwemmen en relaxen in het bubbelbad!

In principe heb je niet veel nodig voor een bezoekje aan onze wellness. Je hoeft alleen zwemkleding en badslippers in je tas te doen. Als je gebruik wilt maken van de Finse Sauna dan is een handdoek verplicht. Deze gebruik je om op te zitten / liggen in de sauna. Eventuele een flesje water mee om je vochtgehalte op peil te houden. En… wat je vooral niet mee moet nemen is je telefoon. In onze wellness genieten we van rust en ontspanning en dat doen we offline 🙂