Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Zwembad & Wellness

Zwemmen, zonnen, in de sauna, het stoombad of toch liever het bubbelbad? Alles is bij Tesqua mogelijk, precies zoals jij het wil.

Zwemmen

Uniek bij Tesqua is het zwembad. Het ruime zwembad -20 bij 8 meter- is heerlijk verwarmd! In het zwembad van Tesqua kan je lekker ontspannen, serieuze baantjes trekken of één van onze aquatrainingen volgen. Het zwembad grenst direct aan de wellness. Hier vind je een Finse sauna, Turks stoombad en een warm voetbad. Dus voor je het weet, ben je een complete wellnesservaring rijker. Klik hier voor meer informatie over de zwembad bezetting. 

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

FunXtion Multiple Screen Solution

Met geweldige verlichting, geluid en natuurlijk beeld geven onze trainers jou een unieke trainingservaring. Beleving is het sleutelwoord. Snelle wisselingen in oefeningen en dus een geweldige trainingsprikkel.

Lees meer

Circuittraining

Een circuit met elf oefeningen waarbij je het gehele lichaam traint. Door de elastische weerstand en drukknoppen makkelijk te bedienen en te gebruiken.

Lees meer