a

Padel Bennekom

Wil jij padellen in de omgeving van Bennekom? Tesqua Sport & Healthclub biedt padel aan als een van de sportmogelijkheden voor haar leden. Dé sport van dit moment. Deze spannende mix tussen tennis en squash speel je in een padelkooi. Reserveer nu een padelbaan en kom een balletje slaan!

Een snelle en dynamische sport

Padel is een snelle en dynamische sport die wordt gespeeld met twee spelers per team. Het scoresysteem is vergelijkbaar met tennis. De glazen wanden voegen een element van spanning toe. Spelers kunnen ze gebruiken om het de tegenstander moeilijk te maken. Bovendien zorgt het spelen van padel met vrienden of tegen tegenstanders voor een competitief en sociaal aspect, waardoor het nog leuker wordt. Lees alles over de spelregels.

Padellessen in omgeving Bennekom

Wil jij je padelvaardigheden verbeteren? Tesqua biedt padellessen voor alle leeftijden, vanaf 6 jaar, voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu liever in groepsverband leert door middel van een serie van 20 lessen, of één-op-één met een privéles, bij ons zit je goed. Alle benodigdheden, inclusief rackets, worden als onderdeel van de cursus verstrekt. Schrijf je nu in en breng je spel naar een hoger niveau.

padel bennekom

Meer dan padel in omgeving Bennekom

Bij Tesqua Sport & Healthclub in Ede kunt u genieten van een veelzijdig sportaanbod. Naast Padel kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een potje tennis, squash of pickleball. Na het sporten weer even opladen? Neem dan een duik in het zwembad of ontspan in de whirlpool of sauna. Voor een gezonde maaltijd of smoothie kunt u terecht in ons restaurant.

Vind de juiste balans en sport op de manier die jij prettig vindt, zodat je optimale resultaten behaalt en een gezonde levensstijl behoudt.

padelbaan bennekom

Padel nabij Bennekom: Kom naar Tesqua

Kom naar Tesqua Sport & Healthclub in omgeving Bennekom en ervaar het plezier van padel spelen! Onze trainers staan altijd klaar om te helpen en we bieden een breed scala aan sportfaciliteiten voor alle soorten sporters. Ben je nog geen lid van Tesqua en wil je Padel een keer proberen? Vraag dan een rondleiding aan. Word je lid? Dan kan je vandaag nog een baan reserveren.

Bij Sport & Healthclub Tesqua beschikken we over 3 padelbanen. Deze banen zijn buiten maar er kan eigenlijk met ieder weertype gespeeld worden. Je kan een baan maximaal 7 dagen van te voren reserverven. Ook hebben we een speciale baan waarop je een potje pickleball kunt spelen. Een enorm leuke nieuwe balsport die al heel bekend is in Amerika.

Voor een potje padel in Ede (dichtbij Bennekom) heb je niet veel nodig: sportschoenen (zonder noppen) en passende sportkleding, een padelracket en een setje ballen. Bij de receptie kun je eventueel voor 3 euro ook een padelracket huren. Setjes ballen zijn daar ook verkrijgbaar. Scheelt je weer een tripje naar een sportwinkel in de buurt!

Voor het reserveren van een padelbaan moet je lid van zijn Sport & Healthclub Tesqua. Je kunt bij de receptie dan één van de padelbanen reserveren. Om een reservering te kunnen maken, dienen er minimaal 2 leden 16 jaar of ouder te zijn. Introducés meenemen is ook mogelijk, maar daar zijn wel extra kosten aan verbonden.