a

Tennisles Veenendaal

Denk je aan tennisles? Dan denk je aan Tesqua. Sinds de start van Tesqua 20 jaar geleden is tennis niet meer weg te denken uit ons aanbod. Met 13 banen, jarenlange ervaring en onze trainers is Tesqua dé plek voor tennisles in Ede en omstreken. Tennissen is een laagdrempelige sport, maar vergt meer techniek dan men op het eerste gezicht denkt. Daarom raden wij aan, als tennis nieuw voor je is, om te beginnen met tennisles. De trainers bij Tesqua helpen je graag met de basisvaardigheden zoals je positie op het speelveld, het juiste gebruik van het tennisracket, de techniek en natuurlijk de spelregels. Zo ben je binnen de kortste keren klaar om te genieten van een potje tennis. Dus, leren tennissen in de buurt van Veenendaal? Sport- en Healthclub Tesqua maakt het mogelijk!

Tennisles in de buurt van Veenendaal

Nederland telt maar liefst 1 miljoen actieve tennissers en 2 miljoen tennisliefhebbers en is daarom niet weg te denken uit het sportlandschap van Nederland. Wil je ervaren waarom zoveel mensen kiezen voor tennis? Ga voor de beste ervaring en kies eerst voor tennisles. Zo leer je de sport echt spelen waardoor je hoogstwaarschijnlijk gaat ervaren waarom het zo’n geliefde sport is.

Bij Tesqua leer je écht tennissen

Ben je al bekend met tennis en wil je nog beter worden? Dan zijn onze privélessen precies wat je zoekt. In deze lesvorm krijg jij alle aandacht waardoor jouw techniek in detail wordt waargenomen door de trainer. Hij of zij zal je vervolgens aansturen. Altijd al een opslag strak over het net willen krijgen met het nodige effect aan de bal? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor jouw privélessen door dit formulier in te vullen.

tennisles-veenendaal

Tennisles vanaf 6 jaar nabij Veenendaal

Wil je kind op tennisles? Bij Tesqua kunnen kleintjes vanaf 6 jaar al deelnemen aan tennislessen. Onze ervaren trainers nemen de tijd voor de kinderen, zodat zij het leuke spel van tennis ook eigen kunnen maken. Hoe leuk is het als je zelf al kan tennissen om uiteindelijk samen met je kind een balletje te kunnen slaan. Zolang je het maar niet erg vindt als je kind je alle hoeken van het veld laat zien.
tennisles-in-de-buurt-veenendaal

Naast de tennisles ook de baan op?

Heb je een tennisles gevolgd en wil je daarna gelijk zelf de baan op om vrij te tennissen? Dat kan. Je kunt eenvoudig een baan reserveren op het gewenste tijdstip. Door onze ruime openingstijden en vele banen, kan je vrijwel zeker altijd terecht voor een heerlijk potje tennis. Nu rust alleen nog de vraag bij jezelf, wordt het een enkelspel of een dubbelspel?

Tennis zit bij het lidmaatschap van Tesqua in, dus als je al lid bent en het eerst wilt proberen, mag dat. Ken je Tesqua nog niet en wil je komen proberen of Tesqua iets voor je is? Vraag gerust een dagpas aan en kom gezellig een keer langs!

Er is meer naast tennisles

Bij Tesqua in Ede bieden we niet alleen tennislessen aan, maar ook andere lessen en activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan onze aquatraining, circuittraining of FunXtion. Onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op of vraag een dagpas aan! Met een dagpas krijg je toegang tot vele faciliteiten en activiteiten binnen onze club. We vertellen je ook graag meer over wat er allemaal te doen is.
tesqua tennisles veenendaal
Ja, bij Tesqua in Ede is er ook gewoon tennisles in de winter! De club beschikt namelijk over 7 overdekte binnenbanen.
Dit traject bevat in totaal 20 lessen. Maar wij bieden ook privélessen in individueel of als duo. Deze trainingen zijn in overleg met jou.
Nee, bij Tesqua kan je bij de receptie tennisrackets huren. Bij de tennislessen zit het gebruik van een racket inbegrepen.