a

Zumba in Ede bij Tesqua

Ben je op zoek naar een leuke manier om in beweging te blijven en je conditie te verbeteren? Dan is een groeples Zumba in Ede echt wat voor jou! Bij Tesqua bieden wij een unieke combinatie van fitness en dans en geniet je van een swingende en energieke Zumba workout. Zo verbrand je veel calorieën en werk je aan je conditie.  

Zumba lessen in Ede voor iedereen

De zumbalessen in Ede worden verzorgd door onze gediplomeerde en professionele trainers. De lessen zijn geschikt voor iedereen. Ongeacht je leeftijd of niveau. Samen trainen we op Latin muziek en voeren we oefeningen uit op een leuke en verfrissende manier. Tijdens de energieke workouts train je je spieren en werk je aan je uithoudingsvermogen. Wanneer zien we jou?  

Veelzijdig aanbod groeplessen

Bij Tesqua bieden we een veelzijdig aanbod groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, kracht wil ontwikkelen of lekker wil ontspannen. Bij Tesqua is er voor ieder wat wils! Van FunXtion tot aan aquarobics en van Pilates tot aan Bodypump. Benieuwd welke groeplessen aansluiten bij jouw sportdoelen? Wanneer je lid bent bij Tesqua word je begeleid door een professionele coach die jou helpt met het kiezen van de juiste sporten. 

Balans oefening bal

Ontspannen na de Zumba les in Ede

Ben jij na de Zumbales wel toe aan ontspanning? Zwem dan nog lekker wat baantjes in ons verwarmde zwembad. Of geniet van een complete wellnesservaring met Finse sauna, voetenbad én stortdouche. Ook in ons restaurant geniet je na jouw sportieve activiteit van een verse maaltijd of een lekkere kop thee of koffie.  

Koffieapparaat_bij_Tesqua

Interesse? Neem contact op

Schrijf je in voor één van onze lessen en ervaar zelf hoe leuk Zumba in Ede kan zijn! Je hoeft geen ervaring te hebben met dansen of fitness: onze instructeurs zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier traint. Maak een afspraak, we laten je Tesqua graag zien!