a

Personal Trainer Ede

Kun jij bij het sporten wel wat extra motivatie gebruiken? Of wil je écht het maximale uit je training en jezelf halen? Dan is personal training bij Tesqua Sport & Healthclub in Ede echt iets voor jou. Wij hebben meerdere personal trainers met verschillende specialiteiten. Zo is er altijd iemand die bij jou past en behaal je samen met plezier je doelen.
sportdoelen-halen-met-een-personal-trainer

Behaal je sportdoelen met een personal trainer in Ede

Bij Tesqua hebben we alle faciliteiten onder één dak. Van fysiotherapie tot aan zwemmen en personal training. Trainen met een personal trainer die precies weet wat jouw doelstellingen zijn en hoe je die het beste kan bereiken. En kan je wel wat motivatie gebruiken? Dan geven onze trainers jou net een extra zetje in de juiste richting. Kennis en kwaliteit staan bij Tesqua hoog in het vaandel, dat betekent dat onze trainers door uitgebreide opleiding weten hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden afgestemd op jouw lichaam en doelen. Dit kan je een hoop vervelende blessures schelen. Zo bereik je op een gezonde manier jouw sportdoelen!

Samen doelen bepalen

Weet jij nog niet wat je doel precies is? Is het lastig om die stip aan de horizon te plaatsen als het gaat om sporten? Dan helpen onze personal trainers ook om samen met jou jouw doelen te behalen. Zo hebben wij een team van personal trainers met allerlei verschillende achtergronden. Denk aan trainers met een medische achtergrond, maar ook trainers met een sportspecifieke achtergrond. Aan de hand van een intakegesprek koppelen wij dus een trainer die het beste bij jou past.
doelen-bepalen-personal-trainer-ede
personal-trainer-in-de-sportschool

Personal Trainer in de sportschool

Personal training wordt gegeven in onze ruim opgezette fitnesszaal of buiten op ons TSQ Outdoorveld. Bij Tesqua ben je voorzien van de beste apparatuur en heb je alles wat je nodig hebt voor een kwalitatief goede training. Denk bijvoorbeeld aan cardioapparaten als fietsen, hardloopbanden, roeiapparaten of crosstrainers. Of aan ons ruime aanbod in krachtapparatuur. Het ‘krachthonk’ betreft maar liefst 500 vierkante meter! We maken alleen gebruik van de beste merken als Technogym en Life Fitness. Samen met de trainer en ons ruime aanbod aan fitnessapparatuur en materialen heeft Tesqua alles in huis voor een training afgestemd op jouw doelen.

Behaal je sportdoelen

Wat beweegt jou? Misschien dat je wil afvallen, je spieren wil versterken of juist je conditie wil verbeteren. De personal trainers van Tesqua in Ede helpen je hier graag bij. Wanneer je bij ons start met personal training beginnen we met een intakegesprek. Zo weten we precies waar je nu staat en waar je naartoe wilt. De training zal aangepast worden op jouw doelen.  

Wil je een trainer met een medische achtergrond? Of juist iemand die jou extra motiveert bij het sporten? Dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Zo maken we personal training persoonlijk en brengen we iedereen in beweging! 

behaal-je-sportdoelen
vraag-een-gratis-proeftraining-aan

Vraag een proeftraining aan

Wil je eerst proberen of personal training iets voor jou is? Vraag dan een gratis proeftraining aan! Dan kun je zelf ervaren hoe verrassend persoonlijk personal training is. Je bouwt samen met de trainer een band op waardoor het sporten steeds leuker wordt. Zo haal je je sportdoelen met plezier!
De personal trainers van Tesqua helpen met al jouw vraagstukken. Of je extra motivatie of juist meer advies nodig hebt, het is allemaal mogelijk.

Ben jij geïnteresseerd in een personal trainer bij Tesqua? Neem dan contact met ons op of boek een sessie via de app.

De kosten zijn compleet afhankelijk van de sessie die je wilt volgen. Bekijk onze personal trainer pagina voor de verschillende sessies.