a

Tennis Wageningen

Zin om te tennissen? Kom dan naar Tesqua! Je kunt bij ons vrij een potje spelen! Kom je voor tennis nabij Wageningen naar onze club, dan speel je op een hoogwaardige tennisbaan. Wil je een baan boeken? Bel of mail ons, dan zorgen we dat er eentje voor je klaarligt.

tennis-in-wageningen-bij-Tesqua

Tennis in de buurt van Wageningen: leuk en goed voor je!

Steeds meer mensen kiezen voor tennis. De sport zit de afgelopen jaren weer in de lift, en wij snappen wel waarom! Tennis is niet enkel leuk, maar ook goed voor je lichaam. Je wordt er fitter en sterker van. Bij Tesqua hebben we 15 mooie banen om op te spelen. Kom langs bij Tesqua en geniet van een sportief potje tennis op één van onze banen. Tesqua begon als een plek voor tennis en squash. Tennis is nog steeds onze hoofdactiviteit. We hebben acht buitenbanen en zeven binnenbanen. Handig, want zo kun je het hele jaar door spelen. Boek een baan en speel zelf, of doe mee aan een tennisles. Voor alle leeftijden en elk niveau. Door onze uitgebreide openingsuren is er vaak wel een plekje.

Aanbod sportactiviteiten

Andere sporten bij Tesqua Naast tennis nabij Wageningen, heeft Tesqua ook andere sporten. Wil je squash proberen? Of het razendpopulaire padel? We hebben genoeg keuze om je uit te leven. Met een dagkaart kun je veel proberen. Vraag er eentje aan, we vertellen je graag meer! Vraag nu een dagpas aan, we leggen je graag uit wat mogelijk is! 

tennis wageningen
tennisles-in-de-buurt-wageningen

Tennisles in de buurt van Wageningen

Bij Tesqua geven wij ook tennislessen. Dit is voor jong én oud. Wil jij beter worden in je backhand of juist jouw service verbeteren? Dat kan in onze lessen. Wil je alle basics van tennis onder de knie krijgen of de regels van tennis leren? Ook dan ben je bij Tesqua aan het juiste adres. In onze lessen zijn de materialen zoals ballen en een racket inbegrepen, dus daar hoef je je ook geen zorgen om te maken. De lessen op onze tennisbanen zijn in groepen te volgen, maar je kunt ook een privéles boeken.

Tennis toss bij Tesqua

Iedere week vindt er meerdere keren de tennis toss plaats. Een leuke manier om nieuwe tennismaatjes te ontmoeten, van elkaar te leren en om samen te ontspannen. Beginner of gevorderd, iedereen is hier welkom. De TOSS vindt plaats op dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagochtend. Kies een tennis toss die jou het beste uitkomt en kom een keertje langs. De tennis toss is voor leden van Tesqua. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan snel in!
tennissen-in-de-buurt-wageningen

Reserveer een tennisbaan nabij Wageningen bij Tesqua

Heb je al iemand gevonden om in de buurt van Wageningen te tennissen? Boek dan makkelijk een baan door ons te contacten! Dit kan via telefoon of email. Onze faciliteiten zijn enkel voor leden, of kom een keer proberen met een dagpas. 

Uiteraard kun je ook langskomen op locatie. Kom gerust eens kijken. Tesqua is makkelijk te vinden en er is genoeg plek om te parkeren. Wanneer zien we jou op een van onze banen?

Veelgestelde vragen Tennis Wageningen

Dat hebben we heel simpel gemaakt! Schrijf je snel in door het online formulier voor tennisles in te vullen. Je mag ook altijd even bij ons langskomen aan de receptie, dan helpen we je met plezier verder.

Wat zoek je precies? Heb je liever individuele lessen of speel je graag in groepsverband? Zoek je naar een vaste lessenserie of wil je sporadisch een les? Aangezien er verschillende mogelijkheden zijn, raden we je aan om contact op te nemen met een van onze tennistrainers. Zo kunnen we samen de ideale tennisles voor jou samenstellen. We helpen je graag op een persoonlijke manier verder.

Absoluut, bij Tesqua in Ede gaat het tennissen ook in de winter door! We hebben 6 buitenbanen en daarnaast 7 banen die overdekt zijn. Hierop kun je tijdens de koudere maanden doorgaan met je tennislessen, wat het weer ook doet. Het is perfect voor diegenen die de kou willen vermijden of niet in de regen willen spelen. Zo kun je in beweging blijven!