a

Tennis Veenendaal

Zin in een potje tennis? Kom naar Tesqua! Je kunt hier vrij tennissen. Voor tennis nabij Veenendaal kies je voor onze club. Bij ons tennis je op goede banen. Wil je een baan boeken? Bel of mail ons, dan houden we een baan voor je vrij.

tennis in veenendaal bij Tesqua

Tennis nabij Veenendaal: met plezier aan je gezondheid werken!

Meer mensen zijn gaan tennissen de laatste tijd. Als echt liefhebbers van racketsporten snappen wij wel waarom! Het is niet alleen leuk, maar ook gezond. Door te tennissen word je fitter en sterker. Bij tennis beweeg je alles. Kom naar Tesqua en tennis op één van onze 15 banen. Tesqua begon als een plek voor tennis en squash. Tennis is nog steeds belangrijk hier. Er zijn acht buitenbanen en zeven binnen. Dus je kunt altijd tennissen, elk seizoen. Boek een baan, of doe mee aan tennisles. Voor iedereen, op elk niveau. Er is vaak wel een baan vrij door onze lange openingstijden.

Sporten bij Tesqua

Niet alleen tennis in de buurt van Veenendaal, Tesqua heeft nog veel meer te bieden. Verrassend veelzijdig noemen wij dat. Probeer bijvoorbeeld eens squash. Of het mateloos populaire Padel. Er zijn genoeg leuke en uitdagende sporten om te proberen. Test ze eens met een dagpas, daarmee kun je een keertje komen kijken. Vraag direct een dagpas, we laten je graag alles zien!

tennis-veenendaal

Reserveer een tennisbaan nabij Veenendaal bij Tesqua

Heb je al iemand om mee te tennissen in de buurt van Veenendaal? Boek dan snel een baan door ons te bellen of mailen. Onze plekken zijn voor leden. Natuurlijk kun je ook langskomen. Tesqua is makkelijk te vinden en je kunt er parkeren. Wanneer kom je bij Tesqua tennissen?