a

Zwembad Lunteren

Tesqua verwelkomt je graag in ons zwembad in de buurt van Lunteren. Wij hebben een binnenzwembad met een afmeting van 8 meter bij 20 meter. Ook verzorgen wij zwemlessen, groepslessen in het water en gebruikt de fysiotherapeut ons zwembad om je te helpen bij revalidatie.

Kom zwemmen bij Tesqua

Ons verwarmde zwembad leent zich goed voor alle slagen die je kan verzinnen. Of je een recreatieve zwemmer of wedstrijdzwemmer bent, dat maakt ons allemaal niet uit. In ons zwembad in de omgeving van Lunteren kan je op jouw eigen manier genieten van het zwemmen. Er is genoeg ruimte voor je om op je eigen tempo rond te gaan.

zwemmen zwembad lunteren

Meer genieten van het zwembad Lunteren

Zoals eerder genoemd geven wij ook groepslessen in ons zwembad. Zo kan je bij ons komen aqua fitnessen. Een andere les die we aanbieden is aqua bootcamp. Uitdaging is er dus echt genoeg in ons zwembad. Voor de kids is er ook de mogelijkheid om bij ons het A-, B- en C-zwemdiploma te halen.

Naast het zwembad Lunteren

Ook naast het zwembad in de omgeving van Lunteren kan je ultiem genieten. Zo hebben wij tal van voorzieningen op het gebied van wellness. Nadat je je meters hebt gemaakt in het zwembad, kan je ontspannen in onze whirlpool, Finse sauna of zelfs een Turks stoombad. Zo kan je de optimale combinatie maken van inspanning in het zwembad en ontspanning naast het zwembad. Om je bezoek al helemaal goed af te sluiten kan je nog langs ons restaurant voor een hapje en een drankje.

Relax en wellness zwembad lunteren

Kom bewegen bij Tesqua!

Of het nu het zwembad in de omgeving is van Lunteren of één van onze vele andere faciliteiten, er is altijd iets wat jou beweegt bij Tesqua. Je vindt het zwembad in de omgeving van Lunteren in Ede. Bij onze Sport & Healthclub vind je genoeg parkeerplekken voor de deur. Start een abonnement waar al onze faciliteiten zijn inbegrepen of vraag een dagpas aan en kom een keer zwemmen!

Ja, ons zwembad is verwarmd. Daarnaast is ons zwembad voor iedereen toegankelijk!

Wij geven verschillende lessen in het zwembad. Zo bieden wij aquafitness, aerobics, steps, aquacombi en ook aqua bootcamp. Genoeg om uit te kiezen!

Voor leden van Tesqua zit het zwembad bij het abonnement in. Het kost je dus niets extra’s om even lekker een plons te nemen. Naast het zwembad zitten ook al onze andere wellness faciliteiten bij je abonnement in. Je kan dus ook een heerlijke sauna, stoombad of bubbelbad nemen na je work-out.