a

Spinning Ede

Spinning in Ede, een van de leukste groepslessen voor fietsliefhebbers. Tijdens onze uitdagende Spinning lessen in Ede stap je op de Spinningfiets en train je je uithoudingsvermogen terwijl de beats door de speakers klinken. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op en plan vrijblijvend een groepsles in. 

Rene_spinning

Spinning op jouw niveau

Bij de groepsles Spinning kan iedereen zich aansluiten, jong en oud, beginnend of gevorderd. Het voordeel is namelijk dat je zelf de intensiteit van de les kunt bepalen door de weerstand hoger of lager te zetten. Bij Tesqua monitoren wij voortdurend jouw niveau middels een FTP-meting. Een FTP zegt wat over jouw fietsniveau. Hoe hoger de waarde, hoe meer wattage jij binnen een uur kan wegtrappen. Jouw fiets past zich tijdens de les automatisch aan op jouw FTP. Kortom, zo fiets je altijd op jouw persoonlijke niveau en word je uitgedaagd om alles uit deze fanatieke groepsles te halen. Uiteraard kunnen we je hierin adviseren en helpen we je op weg bij het instellen van de fiets. Ook qua hoogte van het zadel en stuur, en afstand zadel tot stuur begeleiden we je graag.  

Professionele Spinning trainers bij Tesqua

Bij Tesqua Sport & Healthclub zetten we in op ervaren instructeurs die vol enthousiasme met jou de groepsles ingaan. Voorkeur voor bepaalde liedjes tijdens het fietsen? Aarzel dan niet om ze voor te leggen aan de trainers. En wil je Spinning les inplannen als onderdeel van een compleet sportschema? Onze personal trainers stemmen dit graag met je af, zodat jij je sportdoelen behaalt. Of dat nu conditieopbouw, afvallen of een betere gezondheid is. 

spinning ede
spinning

Spinning in Ede

Tesqua is eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeerplek. Ideaal voor iedereen die Spinning les in Ede wil volgen. Ook vanuit omliggende plaatsen, waaronder Wageningen, Renkum, Bennekom, Lunteren en Veenendaal, weten enthousiastelingen ons te vinden voor de leukste en meest effectieve Spinning les. En er is meer, want Tesqua biedt ook tal van andere faciliteiten in de Sport & Healthclub. Kijk gerust eens rond in het aanbod en ontdek de groeples die bij jou past.

Combineer Spinning les in Ede met andere faciliteiten

Na het spinnen een gezonde smoothie of maaltijd in ons restaurant? Duik je nog even het zwembad in? Wil je even opladen in de whirlpool en sauna? Of ga je liever nog wat krachttraining doen? Bij Tesqua vind je altijd de juiste balans en beweeg je op de manier die jij leuk vindt. Zo ga je voor het maximale resultaat en een fijne en gezonde levensstijl! Probeer het nu zelf en vraag gratis een dagpas aan.  

Sauna-voetenbad-vrouwen-kletsen

Voor een actieve les Indoor Cycling in Ede heb je bij Tesqua niet veel nodig. Wij regelen de spinningbike, dus je hoeft alleen je sportkleding aan te trekken en een handdoek mee te nemen. Een fietsbroek is handig, maar niet per se nodig. Ook is het slim om een bidon met water mee te nemen. Want je gaat natuurlijk wel goed zweten!

Indoor Cycling is goed voor je hele lichaam. Tuurlijk, je traint je benen en je core ermee. Maar het is ook een goede cardio training. Daarmee zorg je voor een betere doorbloeding en een beter uithoudingsvermogen. En wil je calorieën verbranden? Ook dan is Spinning in Ede een goed idee. In één groepsles verbrand je namelijk honderden calorieën!

Bij Tesqua in Ede kun je zo vaak meedoen met Indoor Cycling als je wilt. Er worden bijna iedere dag lessen gegeven. Als je vaker mee wilt doen met de lessen, dan raden we je aan om een afspraak te maken voor een FTP test. De uitslagen van deze test worden in jouw Tesqua app bewaard en zijn de basis voor een geweldig uur fietsen op jouw niveau. En hoe vaak je mee kan doen… Dat ligt er maar net aan hoe graag jouw doelstellingen wilt behalen!