Spinning in Ede, een van de leukste groepslessen voor fietsliefhebbers. Tijdens onze uitdagende Spinning lessen in Ede stap je op de Spinningfiets en train je je uithoudingsvermogen terwijl de beats door de speakers klinken. Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op en plan vrijblijvend een groepsles in. 


Neem contact op

Spinning

Spinning op jouw niveau

Bij de groepsles Spinning kan iedereen zich aansluiten, jong en oud, beginnend of gevorderd. Het voordeel is namelijk dat je zelf de intensiteit van de les kunt bepalen door de weerstand hoger of lager te zetten. Bij Tesqua monitoren wij voortdurend jouw niveau middels een FTP-meting. Een FTP zegt wat over jouw fietsniveau. Hoe hoger de waarde, hoe meer wattage jij binnen een uur kan wegtrappen. Jouw fiets past zich tijdens de les automatisch aan op jouw FTP. Kortom, zo fiets je altijd op jouw persoonlijke niveau en word je uitgedaagd om alles uit deze fanatieke groepsles te halen. Uiteraard kunnen we je hierin adviseren en helpen we je op weg bij het instellen van de fiets. Ook qua hoogte van het zadel en stuur, en afstand zadel tot stuur begeleiden we je graag.  

Professionele Spinning trainers bij Tesqua

Bij Tesqua Sport & Healthclub zetten we in op ervaren instructeurs die vol enthousiasme met jou de groepsles ingaan. Voorkeur voor bepaalde liedjes tijdens het fietsen? Aarzel dan niet om ze voor te leggen aan de trainers. En wil je Spinning les inplannen als onderdeel van een compleet sportschema? Onze personal trainers stemmen dit graag met je af, zodat jij je sportdoelen behaalt. Of dat nu conditieopbouw, afvallen of een betere gezondheid is. 

Spinning
Indoor cycling

Spinning in Ede

Tesqua is eenvoudig te bereiken en er is voldoende parkeerplek. Ideaal voor iedereen die Spinning les in Ede wil volgen. Ook vanuit omliggende plaatsen, waaronder Wageningen, Renkum, Bennekom, Lunteren en Veenendaal, weten enthousiastelingen ons te vinden voor de leukste en meest effectieve Spinning les. En er is meer, want Tesqua biedt ook tal van andere faciliteiten in de Sport & Healthclub. Kijk gerust eens rond in het aanbod en ontdek de groeples die bij jou past.

Combineer Spinning les in Ede met andere faciliteiten

Na het spinnen een gezonde smoothie of maaltijd in ons restaurant? Duik je nog even het zwembad in? Wil je even opladen in de whirlpool en sauna? Of ga je liever nog wat krachttraining doen? Bij Tesqua vind je altijd de juiste balans en beweeg je op de manier die jij leuk vindt. Zo ga je voor het maximale resultaat en een fijne en gezonde levensstijl! Probeer het nu zelf en vraag gratis een dagpas aan.  


Dagpas aanvragen

Meiden met de voeten in het voetenbad