a

Padelbaan Ede

Ben je gek op een potje padellen of wil je padel leren? Reserveer dan een padelbaan in Ede bij Tesqua Sport & Healthclub. Sla heerlijk in het rond met je racket en leer de kneepjes van deze populaire sport. Wij zijn momenteel hard aan het werk om de padelbanen te realiseren.

padellen-ede

Padelbaan voor groepen

Tesqua is van oorsprong een squash- en tennisclub en heeft zich door de jaren heen gevestigd als compleet sportcentrum. Nu padel in korte tijd flink aan populariteit heeft gewonnen kan het aanbieden van een padelbaan natuurlijk niet achterblijven. We bieden drie verschillende banen, en daarnaast ook ruime openingstijden. Zo is de kans groot dat je op het gewenste moment een uitdagend potje kunt spelen. Je speelt padel normaal gesproken in teams van 2 tegen 2. Lees alles over de spelregels, daag je vrienden uit en ervaar deze veelzijdige sport. 

Hoe zien onze padelbanen in Ede eruit?

Wie al bekend is met Tesqua die kent vast onze tennisbanen. Drie van deze banen worden vanaf augustus omgetoverd tot padelbanen. Ze zijn eenvoudig te herkennen, want ze zijn omringd door glazen wanden. Deze wanden mag je betrekken bij het spel. Het leuke daaraan: als je de bal speelt dan kaatst hij via de wand terug, waardoor ieder potje padel een unieke touch krijgt. De regels zijn vergelijkbaar met standaard tennis, maar de rackets en banen zijn kleiner. Het speelveld is 20 meter lang, 10 meter breed en de glazen wanden hebben een hoogte van ruim 6 meter langs de gehele omheining.  

Vind de racketsport die bij je past

Twijfel je of padel bij je past? Daar kom je natuurlijk alleen achter door het zelf te proberen. Uitrusting kun je bij ons verkrijgen, dus kom langs bij de receptie en sla je slag. Padel is geschikt voor beginners en gevorderden en na het een aantal keren gespeeld te hebben krijg je al snel meer inzicht in het kaatsen van de bal. Je kunt bij ons ook terecht voor tennisles, squash en pickleball (combinatie van (tafel)tennis en badminton). We laten je graag kennismaken met meerdere sporten als je wilt ontdekken wat je het leukste vindt. 

padel-ede

Padelbaan in Ede reserveren

Sportliefhebbers uit Ede en omliggende dorpen als Lunteren en Bennekom weten ons al jaren te vinden voor racketsporten, diverse groepslessen, fitness en wellness. We bieden een gratis parkeerplaats met voldoende ruimte voor fietsen en (elektrische) auto’s. Daarnaast zijn we goed bereikbaar. Kom vanaf eind oktober padellen bij Tesqua. Neem gerust telefonisch of via e-mail contact met ons op voor vragen of kom langs bij de receptie in onze Sport & Healthclub.