a

Sportschool Veenendaal

Tesqua is de sportschool nabij Veenendaal waar jij je sportieve doelen kunt bereiken. Of je nu komt sporten om af te vallen, fit te worden of gewoon lekker te bewegen. Eén ding is zeker, er is altijd een reden waarom je begint. Bij Tesqua willen we graag weten wat jou beweegt om te sporten. Zo kunnen we je het beste helpen om resultaten te behalen en plezier te hebben tijdens het sporten en ontspannen.  

Persoonlijke training nabij Veenendaal

Bij Tesqua vinden wij het belangrijk dat jij op een veilige en effectieve manier beweegt, met als resultaat een fit en gezond lichaam. Onze trainers stellen samen met jou een persoonlijk trainingsplan op, gebaseerd op jouw doelen en wensen. Dit noemen wij persoonlijke begeleiding en dit zit bij jouw abonnement inbegrepen. Wil jij 1 op 1 begeleiding die nog gerichter en uitdagender is? Tesqua biedt ook verschillende personal trainers met diverse specialiteiten. Een trainer met een medische achtergrond bijvoorbeeld of ben jij op zoek naar de trainer die jou blijft uitdagen? Bij Tesqua is er altijd een personal trainer die precies bij jou past.  

Groepslessen volgen nabij Veenendaal

Bij onze sportschool in de omgeving van Veenendaal vind je een uitgebreid aanbod aan groepslessen en activiteiten. Van Yoga en Pilates tot krachttraining en cardioactiviteiten. Bij Tesqua is er altijd iets wat jou beweegt! De groepslessen duren gemiddeld tussen de 45 en 60 minuten en de activiteiten duren ongeveer 30 minuten. Tijdens alle groepslessen en activiteiten word je begeleid door onze enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeurs. 

groepsles volgen_Veenendaal

Een veelzijdig sportaanbod in de buurt van Veenendaal

Bij Tesqua vind je alles onder één dak. Wij noemen dit verrassend veelzijdig. Wanneer je lid bent bij Tesqua word je begeleid door een professionele coach die jou helpt met het kiezen van de juiste sporten.  Wil jij andere dingen doen dan fitness? Sla dan bijvoorbeeld een balletje op onze squash-, tennis- of padelbanen of werk jezelf in het zweet tijdens een spinningles. Na het sporten even ontspannen? Dat doe je in onze wellness of in ons restaurant. Ontdek wat jou beweegt en vraag een dagpas aan.  

Koffieapparaat_bij_Tesqua

De koffie staat klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je sportieve doelen behaalt en je fit en gezond voelt. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.   

Bij Tesqua beschikken over heel veel faciliteiten en mogelijkheden. Eigenlijk veel te veel om op te noemen. Je kunt je heerlijk uitleven in de grote fitnessruimte met de nieuwste apparaten voor cardio- en krachttraining. Maar je kunt natuurlijk ook lekker aan de slag met onze gewichten of op onze FunXtion ruimte. Daarnaast bieden we ook personal training en groepslessen met onder andere bokszaktrainingen, bootcamps en circuittrainingen! En natuurlijk begeleiden we je heel graag om samen uit te zoeken welke mogelijkheden het beste bij jou passen. Zelf een keer komen kijken? We nodigen je graag uit voor een rondleiding! Neem contact met ons op.

Zeker! Met een abonnement bij Tesqua kun je ook gebruik maken van ons zwembad. Je kunt dus ook even een paar baantjes trekken of gewoon een lekker frisse duik nemen als je een stevige workout hebt gedaan … of als je net uit de sauna komt! Want je kunt naast ons zwembad ook gebruik maken van al onze andere wellness faciliteiten.

Je vindt onze sportschool nabij Veenendaal in Ede aan de Horsterweg 3. Vanuit het centrum van Veenendaal ben je er vaak al in een kwartiertje als je via de A12, de Dr. W. Dreeslaan en de Koekeltse Boslaan rijdt. Maar je kunt ons ook via Buurtlaan Oost en de Schutterweg bereiken. Dat is vaak nog net ietsjes sneller. We zien je graag snel bij Tesqua!