a

Tennis Lunteren

Een potje tennissen in de buurt van Lunteren? Dat doe je bij Tesqua Sport- en Healthclub. Je kunt bij Tesqua vrij tennissen, maar ook bieden wij de mogelijkheid tot tennisles. Bij Tesqua hebben wij zowel binnen- als buitenbanen voor de beginnende en de ervaren tennisser. Wil jij gegarandeerd tennissen op een binnen- of buitenbaan? Als lid reserveer je eenvoudig een tennisbaan via de Receptie van Tesqua.

tennis in veenendaal bij Tesqua

Tennis dichtbij Lunteren: Leuk en gezond!

Tennis is een populaire sport in Nederland. Het is laagdrempelig, actief en voor alle doelgroepen leuk. Bij Tesqua hebben wij 13 banen om op te tennissen. We hebben zes tennisbanen buiten en zeven tennisbanen binnen in de buurt van Lunteren. Dus ongeacht het seizoen, je kunt altijd tennissen bij Tesqua. Dankzij onze lange openingstijden is er vaak wel een plekje vrij voor jou en je gezelschap om te komen tennissen. 

Andere activiteiten naast tennissen nabij Lunteren

Naast tennis in de buurt van Lunteren kan je nog veel meer activiteiten ondernemen bij Tesqua. Ben je een fan van racketsporten? Probeer dan is om een padelles of ga met vrienden een keer padellen. Ben je benieuwd naar andere sporten zonder racket? Bij Tesqua is er altijd iets wat jou beweegt! Bekijk ons sportaanbod voor een overzicht van onze faciliteiten. Ben je nog geen lid van Tesqua?  Vraag een dagpas aan om eens te komen proefsporten. We laten je Tesqua graag zien in een persoonlijk gesprek en rondleiding.  

tennis-veenendaal

Boek een tennisbaan in de omgeving van Lunteren

Tijd om te spelen! Reserveer een tennisbaan bij Tesqua en kom samen met jouw tennismaatje spelen. Om gebruik te maken van onze faciliteiten, waaronder tennis, dien je lid te zijn van Tesqua. Ben je nog geen lid? Kom een keer tennis proberen met een dagpas! 

Een tennisbaan boeken bij Tesqua kan natuurlijk ook op locatie. Kom gerust eens langs om te kijken. Wij hebben genoeg parkeerplekken en we zijn gemakkelijk te bereiken. Wanneer zien wij jou op een van onze tennisbanen? 

Wij hebben een breed aanbod aan faciliteiten en verschillende sporten. Een aantal voorbeelden zijn padel, zwembad & wellness en fitness. Bekijk ons sportaanbod voor al onze sporten.

Met 13 tennisbanen is er altijd plek om te komen tennissen bij Tesqua. Wil je zeker zijn van een tennisbaan, neem vooral contact met ons op om een tennisbaan te reserveren.

Een dagpas aanvragen is eenvoudig! Vraag een dagpas aan via onze website. Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen!