a

Zwemles Ede

Bij Tesqua ben je aan het juiste adres voor zwemlessen. Is jouw kindje 4,5 jaar of ouder, dan verwelkomen wij jouw kleintje graag bij Tesqua in Ede aan de Horsterweg. Bij Tesqua geven we al jaren zwemles met behulp van een speciaal pakje met drijvers erin. De kinderen starten met dit pakje aan en iedere week leren ze beter zwemmen tot het pakje uit kan. Dit alles doen we met behulp van ons Tesko zwempaspoort. Hierover lees je hieronder meer. Ons zwembad is lekker verwarmd, maar liefst 20 meter lang en 1,35 meter diep.

De zwemdiploma’s A, B en/of C halen bij Tesqua

Gaat jouw zoon of dochter binnenkort aan de slag met het halen van de zwemdiploma’s A, B en/of C?  Onze zweminstructeurs en -instructrices zorgen ervoor dat jouw kind binnen no time een vooraf vastgesteld aantal weken klaar is om af te zwemmen. De zwemles voor diploma A is één keer in de week en de les duurt 2,5 uur. Voor het B- en C-diploma zwemmen ze gedurende 10 weken wekelijks een uur. De zwemlessen zijn op maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag. De lessen starten ieder jaar in februari en september.

De kinderen zwemmen in vaste, kleine groepjes met een vaste begeleider. Zo plonsen ze al snel professioneel rond en voelen ze zich snel thuis in het water. Is het moment van afzwemmen daar? Dat vieren we graag met de hele familie. Iedereen is welkom om de kleine aan te moedigen op de gezellige muziek van ons eigen Tesqua afzwemlied.

zwembad ede

Zwemles in Ede bij Tesqua met het Tesko zwempaspoort

Bij Tesqua leren we de kinderen zwemmen met behulp van ons eigen Tesko zwempaspoort. Tesko is onze mascotte en is aanwezig bij alle belangrijke gebeurtenissen in en rondom Tesqua. Het zwempaspoort ontvangen de kinderen bij hun eerste zwemles. Eens per 4 weken is er een evaluatie moment en kijken we hoeveel stickers er in het paspoort geplakt mogen worden. Is het paspoort vol? Dan zijn we klaar om af te zwemmen.

zwemles ede

Zwemles in Ede volgen

Op zwemles in Ede? Kom gerust eens langs bij Tesqua en ontdek onze Sport & Healthclub. Kinderen leren op een leuke manier zwemmen en voelen zich al snel als een vis in het water. Onze professionele begeleiders staan klaar voor jouw kind. Zodat jouw kleine snel zijn/haar diploma op zak heeft. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op! We vertellen je graag alles over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Tesqua: meer dan alleen zwemles in Ede

Het zwembad van Tesqua wordt natuurlijk voor meer gebruikt wordt dan alleen zwemles. Je kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor Aquafit, Aquacombi, Aquarobic, Aquabootcamp en revalidatie in het water. Wil je nergens aan vast zitten en het één en ander gewoon eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan via onze website. Zo weet je meteen of de mogelijkheden van Tesqua aansluiten bij jouw wensen!