a

Squashen Veenendaal

Wil jij squashen in omgeving Veenendaal? Dan moet je bij Tesqua Sport & Healthclub zijn. Het is geen toeval dat de naam van onze Sport & Healthclub een combinatie is van Tennis en Squash. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij voor de optimale squash ervaring. Bij ons ben je op de juiste plek om vrij te spelen en de juiste materialen te gebruiken voor het squashen in de buurt van Veenendaal. 

Perfecte omgeving voor een actieve en leuke workout

Squash, de tennissportvariant, is de afgelopen jaren enorm in populariteit toegenomen. Bij deze racketsport speel je meestal met twee spelers op één baan en sla je de bal tegen de voormuur. De bal kaatst terug en kan ook via de zijkant terugkomen. De achterkant van de baan bestaat uit glas, waardoor de bal alle kanten op kan gaan. Kun jij de bal op tijd terugslaan? Geef je racket een zwiep en zorg voor onverwachte wendingen. Optioneel kun je squash ook met vier personen spelen. 

Nodig je vrienden uit en kom genieten van onze squashbanen nabij Veenendaal

We hebben verschillende squashbanen beschikbaar in de omgeving van Veenendaal. En met onze ruime openingstijden in zowel de ochtend, middag als avond is de kans groot dat je een baan kunt reserveren op het tijdstip dat jou het beste uitkomt. Betreed samen met je squashmaatje de baan en sla de sterren van de hemel. Squash zit bij Tesqua in het abonnement inbegrepen. Benieuwd naar onze banen? Vraag dan een dagpas aan. 

squash bij tesqua

Dé plek voor racketsport

Bij Tesqua zijn we verrassend veelzijdig. Dat is ook te zien aan het enorme aanbod van sportactiviteiten. Naast squashen ben je bij Tesqua ook aan het juiste adres voor tennis en padelPadel is een combinatie van squash en tennis. Bij deze snelle racketsport gaat de bal iedere keer net anders dan je verwacht. Daag je vrienden uit en probeer het eens! Bij Tesqua kun je ook losgaan op de Pickleball banen. Een leuke combinatie van badminton, tafeltennis en tennis.  

Squashen_in_Veenendaal

Reserveer onze squashbaan nabij Veenendaal

Squashen in de omgeving van Veenendaal? Neem dan contact met ons op en reserveer een squashbaan. Je kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. Tesqua is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. Kom jij squashen in omgeving Veenendaal? Al vele sporters uit de omgeving, waaronder Wageningen, Ede, Bennekom, Lunteren en Rhenen, gingen je voor. Ga de uitdaging aan! 

Zeker! Binnen de abonnementen van Tesqua zijn ook de squashbanen inbegrepen. We hebben meerdere banen die zowel ‘s ochtends, ‘s middags als ‘s avonds beschikbaar zijn. Je kunt dus altijd wel een potje squashen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Je kunt maximaal 7 dagen van te voren reserveren. Ben je geen Tesqua lid en wil je graag eens proberen of squash iets voor jou is? Vraag dan een dagpas aan!
Jazeker! Bij de receptie kun je een squashracket huren. En natuurlijk is het juiste balletje ook noodzakelijk. Wist je dat er veel verschil zit in de squashballetjes? Voor beginners de bal met de blauwe stip, speel je vaker dan het balletje met de rode stip en bij je een gevorderde speler dan zeker gele stip proberen. Dus jij hoeft alleen maar jouw sportkleding mee te nemen (en schoenen zonder zwarte zolen).

Tesqua Sport & Healthclub is de plek voor squash in de buurt van Veenendaal. Met meerdere banen en ruimte openingstijden kun je namelijk altijd bij ons terecht. Dankzij onze goed bereikbare locatie sta je vanuit Veenendaal bovendien vaak al binnen een kwartier op de baan. Als je vanaf de A12 komt, hoef je bijna alleen maar rechtdoor te rijden. Maar je kunt natuurlijk ook binnendoor via Buurtlaan Oost!