a

Squash Wageningen

Wil je squashen in de omgeving van Wageningen? Dan is Tesqua Sport & Healthclubplace to be! Het is dan ook niet gek dat onze naam een samensmelting is van Tennis en Squash. Met ruim 30 jaar ervaring ben je bij ons verzekerd van de beste squash ervaring. Op onze mooie squashbanen kun je vrij spelen en kun je terecht voor de juiste materialen om te squashen in de buurt van Wageningen 

De plek voor een actieve en leuke training

Squash, een variant van tennissport, heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in populariteit. Deze racketsport, meestal gespeeld tussen twee spelers op één baan, betreft het slaan van de bal tegen de voorwand. De bal stuitert terug en kan ook zijwaarts terugkomen. De achterkant van de baan is van glas, wat de mogelijkheid voor de bal om in alle richtingen te bewegen vergroot. Lukt het jou om de bal optijd terug te slaan? Slinger je racket en geef effect mee aan de bal! Optioneel is squash ook in een viertal te spelen.

Kom squashen met je vrienden op onze squashbanen nabij Wageningen

We bieden verschillende squashbanen aan in de regio van Wageningen. Met onze flexibele openingstijden, ’s ochtends, ’s middags en ’s avonds, is er een grote kans dat je een baan kunt boeken op een moment dat jou goed uitkomt. Betreed samen met je squashvriend de baan en leg elkaar het vuur aan de schenen. Bij Tesqua is squash inbegrepen in het abonnement. Wil je onze banen eens uitproberen? Vraag dan een dagpas aan.

squash bij tesqua in wageningen

Bij Tesqua moet je zijn voor racketsport!

Naast squash bieden we allerlei andere racketsporten aan zoals padel, tennis en pickleball. Wat is padel precies? Padel is een dynamische mix van squash en tennis. Deze razendsnelle racketsport brengt altijd onverwachte wendingen met zich mee. Daag je vrienden uit en probeer het zelf! Tesqua biedt eveneens pickleballbanen, een vermakelijke mix van badminton, tafeltennis en tennis.

squashen in wageningen

Boek een baan en kom squashen nabij Wageningen

Je wilt nu dus komen squashen in de buurt van Wageningen? Wees welkom bij Tesqua! Neem contact met ons op om een baan te reserveren, dit kan zowel via telefoon, mail of loop even langs bij de balie. Tesqua is eenvoudig te bereiken en heeft ruime parkeermogelijkheden voor auto’s en fietsen. Word jij de volgende die komt squashen in de omgeving van Wageningen? Vele sporters uit de buurt zijn je voorgegaan. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Sla je slag!

Je start met serveren vanuit het servicevak. De bal moet bij deze slag boven de lijn tussen de servicelijn en de uitlijn op de voormuur terechtkomen en in het ontvangstvak landen. Vervolgens start de rally. De bal mag nu slechts één keer stuiteren en moet altijd boven de tin worden teruggeslagen. Alle muren mogen gebruikt worden!

Al onze banen zijn op maandag t/m vrijdag geopend van 7:00 tot 22:00 en in het weekend tussen 8:30 en 17:00. Bekijk de openingstijden.

Ja, je kunt bij ons ook squashrackets huren. En natuurlijk de bijbehorende ballen. Dat is wel zo handig.