a

Boksen Ede

Wil je even lekker losgaan op een bokszak? Of wil je gewoon wat afvallen? Trek je bokshandschoenen dan maar aan en kom bij Tesqua boksen in Ede! Met lessen van professionele coaches, personal trainers en allerlei andere trainingsfaciliteiten ben je in no time weer helemaal fit. Keertje proberen? Vraag dan nu een dagpas aan!

bokszaktraining bij tesqua

Bokszaktraining

Onder begeleiding van een professionele trainer kun je je bij Tesqua even helemaal laten gaan tijdens een intensieve bokszaktraining. Met andere sporters train je samen en zo kan je het maximale uit jezelf halen. We boksen nooit tegen elkaar maar we helpen elkaar om beter te worden!

Boksen & afvallen

Wil jij juist boksen in Ede omdat je wilt afvallen? Slim! Tijdens het boksen verbrand je namelijk veel calorieën en dus is het een goede manier om af te vallen. Naast bewegen is voeding natuurlijk ook erg belangrijk als je af wilt vallen. Als je lid wordt bij Tesqua dan zit persoonlijke begeleiding bij jouw abonnement inbegrepen. Zo gaan we samen met jou op zoek naar jouw sportieve uitdagingen!

boksen ede
Funxtion

En nog meer sporten...

Tesqua is een complete sportschool. Naast boksen in Ede, kun je ook ook een heleboel andere sporten doen en trainingen volgen. Je kunt bijvoorbeeld ook krachttraining doen in onze gym. Of werken aan je mobiliteit tijdens één van de FunXtion- of yogalessen. En na je workout kun je gewoon even lekker bijkomen in onze wellness met sauna. Zit gewoon bij je lidmaatschap in!

Kom ook boksen in Ede!

Wil je ook een potje boksen in Ede? Dan zien we je graag bij Tesqua Sport & Healthclub aan de Horsterweg 3, eenvoudig te bereiken via de Kastelenlaan of Koekeltse Boslaan. Liever eerst kijken of het wat voor je is? Kan ook. Vraag dan een dagpas aan en laat je verrassen door het complete sportaanbod!

boksen in ede

Tijdens een bokstraining kun je je even helemaal laten gaan. Onder begeleiding van een professionele trainer train je samen met andere sporters om het maximale uit jezelf te halen. Met de bokstraining gebruiken we bokszakken, sparren we met elkaar maar we boksen nooit tegen elkaar. 

Ja, dat kan zeker. Wil je kijken of bokstraining iets voor jou is? Vraag dan een dagpas via de website aan zodat we een plekje kunnen reserveren in een van de lessen. Als Tesqua-lid zijn alle trainingen inbegrepen bij jouw abonnement. 

Ja dat kan zeker! Iedereen is welkom om mee te doen met de bokstrainingen bij Tesqua, ongeacht jouw ervaring of niveau. Onze professionele trainers zorgen voor een goede begeleiding en een lekkere workout! Het is wel fijn als je een goede basisconditie hebt. Heb je die nog niet? Dan zorgen we ervoor dat je die binnen de kortste keren gaat opbouwen!