a

Fitness Lunteren

Fit worden, je gezondheid verbeteren of afvallen? Dit kunnen allemaal redenen zijn om te gaan fitnessen. De juiste plek hiervoor is Tesqua in de buurt van Lunteren. Een grote sportschool met hoge kwaliteit apparatuur, groepslessen en persoonlijke begeleiding tijdens het sporten. Wij helpen je met het behalen van jouw persoonlijke doelen.

Bouw kracht op, verbeter conditie en neem deel aan groepsles

Voor de echte fitness enthousiastellingen is Tesqua de perfecte plek. Wij hebben een ruim opgezette sportschool met een groot aantal fitnessapparaten. Met onze apparaten bouw je zowel kracht als conditie op. Kan je daar hulp bij gebruiken? Bij Tesqua is persoonlijke coaching onderdeel van jouw abonnement. Onze coaches stellen op basis van jouw doelen en wensen een trainingsschema op. Deze kan tussentijds aangepast worden om je zo goed mogelijk te helpen richting jouw doelen.
fitness-doelen-lunteren
Persoonlijke begeleiding nabij lunteren

Persoonlijke begeleiding in de buurt van Lunteren

Voor persoonlijke begeleiding ben je ook bij Tesqua in de buurt van Lunteren op de juiste plek. Persoonlijke begeleiding zit namelijk inbegrepen bij het abonnement van Tesqua. Onze trainers kunnen je begeleiden met al je vragen en kwesties. Of je nu wilt revalideren van een blessure of meer kracht wilt gaan opbouwen. Zo weet jij zeker dat je het meest uit je trainingen kan halen. Wil je eerst een keer komen proefdraaien bij Tesqua? Vraag dan vooral een dagpas aan!

Kom tot rust nabij Lunteren

Er zijn nog veel meer opties naast fitness nabij Lunteren. Wij hebben een ruim sportaanbod met voor ieder wat wils. Zo kun je komen padellen, squashen of tennissen. Ben je juist meer uit op ontspanning na een intensieve work-out? Geniet dan van de heerlijke wellness opties. Even lekker zwemmen, genieten van de sauna of whirlpool. Dan kun je altijd nog achteraf komen genieten van een goede sportmaaltijd in ons restaurant. Je kunt er weer helemaal tegenaan en ben je compleet opgeladen!

ontspanning tesqua nabij lunteren
fitness in de buurt van lunteren

Word lid van Tesqua in de buurt van Lunteren!

Met dit brede aanbod aan verschillende sporten en faciliteiten is Tesqua in de buurt van Lunteren een fijne plek voor jou. Wil je eerst een keertje komen proberen? Dan is een dagpas een goede optie om eens de sfeer van Tesqua te proeven. Zo kun je elke sport die je maar wilt komen proberen voor een hele dag. Wil je lid worden van Tesqua? Kies dan het abonnement wat het best bij jou past en schrijf je in!

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt, we vertellen je het graag. Je bent van harte welkom.

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Wil jij eens voelen hoe het is om lid te zijn van Tesqua? Dan is dit je kans. Klik op onderstaande knop en volg de stappen, dan zien wij jou binnenkort.

Bij Tesqua kun je kracht- en cardiotraining verwachten. Ook bieden wij verschillende groepslessen en circuittrainingen. Bekijk ons sportaanbod voor al onze activiteiten.
Tesqua vind je aan de horsterweg 3 in Ede. Vanuit Lunteren is Tesqua het gemakkelijkst te bereiken via de Lunterseweg, Proosdijerveldweg, Veenderweg en de Koekeltse Boslaan. Daarnaast is de A30 ook nog een optie en dan vervolgens via de Frankeneng en Klaphekweg.
Een keertje komen proefdraaien is zeker mogelijk. Vraag een dagpas aan en kom de sfeer van Tesqua proeven. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact met ons op en wij beantwoorden jouw vragen!