a

Persoonlijke coaching

Wil jij graag weer een start maken met bewegen of ben jij al een tijdje aan het sporten, maar heb jij een specifieke vraag? Samen gaan wij de uitdaging aan! 

 

 

 

 

 

Begeleiding bij Tesqua - verrassend persoonlijk!

Wil je graag een goede (her)start maken met fitness maar weet je niet precies welke oefeningen geschikt voor je zijn of wat je kan doen? Of heb jij een specifieke vraag over krachttraining in combinatie met de juiste voeding? Dan begeleiden onze coaches jou graag. Het is voor iedereen mogelijk om een passend schema te maken, voor jong en oud en voor de beginnende sporter tot de gevorderde sporter.

Tijdens de afspraak bespreek je samen met de coach jouw wensen en mogelijkheden. Je gaat trainen onder begeleiding en de coach legt jou de oefeningen uit. Als je dat zou willen, kan de instructeur deze oefeningen in de Tesqua-app zetten zodat je de training via de app kunt volgen. Heb je de Tesqua app nog niet? Geen probleem, dat regelen we tijdens jouw afspraak. 

Er is altijd een coach aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden. Dus kom het gewoon eens proberen. Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Dit doen wij zo natuurlijk zo snel mogelijk.

Tot snel bij Tesqua!

Jouw gegevens